Головна Новини Спорт футбол Яку травму отримав Бєсєдін у матчі зі Швецією
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку травму отримав Бєсєдін у матчі зі Швецією

Лікарі розповіли, яких ушкоджень зазнав центрфорвард збірної України

30 червня 2021, 16:17
Поділіться публікацією:

Лікарі футбольного клубу "Динамо Київ", за який грає форвард збірної України Артем Бесєдін, обстежили травмованого футболіста. Про це повідомляє пресслужба клубу.

Яку травму отримав Бєсєдін у матчі зі Швецією

Артем Бєсєдін. Фото: "Динамо Київ"

За словами "динамівського" лікаря Андрія Шморгуна, попередньо, Бесєдіну не буде потрібна операція, а лікувати його будуть консервативно.

"На знімках МРТ у нього є часткове пошкодження задньої хрестоподібної зв'язки, часткове пошкодження внутрішньої й зовнішньої бічної зв'язок, а також перелом виростків стегнової кістки без зміщення. Від удару прямою ногою у Бесєдіна сталася гіперекстензія (перерозгинання) в колінному суглобі, яка викликала значну травму" , — сказав Шморгун.

Зараз спортсмен знаходиться в Києві, куди прилетів сьогодні вранці.

Нагадаємо, що під час вчорашнього поєдинку зі збірною Швеції Артем Бесєдін отримав серйозну травму після грубого порушення правил шведом Маркусом Даніельссон вже у додатковий час за нічийного рахунку 1:1. Деталі шукайте в нашому матеріалі.

Але, попри грубу гру, Україна здобула перемогу над Швецією з рахунком 2:1. Протистояння між збірними відбулося на стадіоні "Хемпден Парк" у шотландському Глазго. У чвертьфіналі Євро-2020 наші футболісти виступлять проти англійських. Гра відбудеться 3 липня о 22:00 за київським часом. На думку тренера збірної Андрія Шевченка, українська команда була готова до будь-якого розвитку подій, яке могло статися на шотландському стадіоні. Тренер наших співвітчизників запевняв, що суперник буде зосереджений і сильний, проте й українці — не ликом шиті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини