Головна Новини Спорт футбол Збірна України залишається без нападника на Євро-2020: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України залишається без нападника на Євро-2020: подробиці

Нападник Артем Бесєдін отримав пошкодження під час матчу зі збірною Швеції

30 червня 2021, 10:15 comments1850
Поділіться публікацією:

Нападник української збірної Артем Бєсєдін більше не зможе виступити за національну команду в межах Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Під час вчорашнього поєдинку він отримав серйозну травму після грубого порушення правил шведом Маркусом Даніельссоном. Такою новиною поділився помічник Андрія Шевченка Олександр Шовковський, пише OBOZREVATEL.

Збірна України залишається без нападника на Євро-2020: подробиці

Артем Бєсєдін - фото з відкритих джерел

Футболіст розповів, що "динамівець" залишив розташування збірної та повернувся до столиці. У Києві його чекає обстеження, за допомогою якого вдасться визначити серйозність ушкодження.

"На жаль, великі перемоги даються нам дорогою ціною! Ми не зможемо більше розраховувати на допомогу в наступних матчах на Артема Бєсєдіна, хіба що на його підтримку, але і вона буде для нас додатковим стимулом! Ми всі сподіваємося, що все обійдеться і не буде сильних пошкоджень, — заявив Шовковський.

Нагадаємо, що Україна здобула перемогу над Швецією з рахунком 2: 1. Протистояння між збірними відбулося на стадіоні "Хемпден Парк" в шотландському Глазго. У чвертьфіналі Євро-2020 наші футболісти виступлять проти англійських. Гра відбудеться 3 липня о 22:00 за київським часом. На думку тренера збірної Андрія Шевченка, українська команда була готова до будь-якого розвитку подій, яке могло статися на шотландському стадіоні. Тренер наших співвітчизників запевняв, що суперник буде зосереджений і сильний, проте й українці — не ликом шиті.

Раніше портал "Коментарі" писав, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу припустив, хто може стати переможцем Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Він вважає, що кубок отримають італійці, які змогли продемонструвати кращу командну гру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини