Головна Новини Спорт футбол Яку операцію назначили данському футболісту Крістіану Еріксену
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку операцію назначили данському футболісту Крістіану Еріксену

Гравцю італійського "Інтера" встановлять спеціальний пристрій для нормалізації роботи серця

17 червня 2021, 15:57 comments1453
Поділіться публікацією:

Незабаром півзахисник збірної Данії Крістіан Еріксен перенесе операцію на серці. Про це у своєму Twitter повідомляє Данський футбольний союз.

Яку операцію назначили данському футболісту Крістіану Еріксену

Крістіан Еріксен - фото з відкритих джерел

Наразі відомо, що футболісту встановлять кардіовертер-дефібрилятор. Еріксен уже погодився на проведення операції по установці пристрою після рекомендації низки спеціалістів по хворобах серця. Він необхідний після серцевого нападу через аритмію.

Кардіовертер-дефібрилятор призначений для усунення небезпечних для життя аритмій і запобігання зупинки серця.

Зазначимо, що з подібним приладом зараз грає захисник збірної Нідерландів Дейлі Блінд, який пропустив частину сезону-2019/20 через проблеми з серцем.

Нагадаємо, що 12 червня матч Данія-Фінляндія було зупинено через те, що півзахисникові данської команди Крістіану Еріксену стало погано і він впав прямо на полі. Кризовий момент стався під час того, коли Еріксену подавали м'яч, який вилетів за межі ігрового поля.

Раніше портал "Коментарі" писав, що наставник національної збірної з футболу Андрій Шевченко підсумував першу гру команди на Чемпіонаті Європи з футболу. Він переконаний, що команда добре зіграла. Шевченко впевнений, що українські гравці добре себе проявили, навіть попри свою поразку. Футболісти зробили усе, щоб матч був яскравим і цікавим.

Також сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що в UEFA прийняли остаточне рішення, якою буде форма збірної України з футболу. Гасло "Героям Слава" залишиться, але з деякими дизайнерскими змінами. Таке рішення було прийнято під час перемовин. Українські футболісти матимуть такий дизайн тільки на Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини