Головна Новини Спорт футбол Якщо лікарі дозволять, УАФ організовує Бесєдіну і дружині відвідування матчу Україна-Англія в Римі
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо лікарі дозволять, УАФ організовує Бесєдіну і дружині відвідування матчу Україна-Англія в Римі

В УАФ упевнені, що присутність гравця на стадіоні допоможе підтримати командний дух

30 червня 2021, 21:03
Поділіться публікацією:

Нападник київського "Динамо" і збірної України Артем Бесєдін може відправитися в Рим на гру національної команди у чвертьфіналі Євро-2020. Про це повідомляють "Українські новини".

Якщо лікарі дозволять, УАФ організовує Бесєдіну і дружині відвідування матчу Україна-Англія в Римі

Артем Бєсєдін - фото з відкритих джерел

За інформацією журналістів, у спортсмена виявлено пошкодження декількох м'язів ноги. Також Президент Асоціації Андрій Павелко розповів, що футболіст був доставлений до Києва чартером, організованим УАФ.

"Вночі після матчу були в дорозі, вранці повернулися разом з Артемом в Київ. Артем заїхав додому, переодягнувся і в супроводі лікарів УАФ відразу поїхав на обстеження. Він боєць і сказав, що, навіть якби ще раз все повернути — він не прибрав би ногу і все одно йшов би до кінця заради перемоги нашої збірної. В цьому і проявляються його справжні людські та бійцівські якості ", - розповів Павелко.

У разі якщо фізичний стан Бесєдіна залишиться стабільним, то УАФ організовує йому і дружині поїздку на гру збірної України з Англією.

В УАФ уточнили, що побоювання лікарів щодо розриву зв'язок коліна у футболіста не підтвердилися.

"...є частковий надрив хрестоподібних і бічних зв'язок, а також серйозне пошкодження відростка великогомілкової кістки. Після детального вивчення результатів обстеження стане відомо, скільки часу футболісту знадобиться для відновлення. Попередньо лікарі прогнозують, що на це буде потрібно від трьох до шести місяців", — сказано на сайті УАФ

Нагадаємо, що під час вчорашнього поєдинку зі збірною Швеції Артем Бесєдін отримав серйозну травму після грубого порушення правил шведом Маркусом Даніельссон вже у додатковий час за нічийного рахунку 1:1. Деталі шукайте у нашому матеріалі.

Але, попри грубу гру, Україна здобула перемогу над Швецією з рахунком 2:1. Протистояння між збірними відбулося на стадіоні "Хемпден Парк" у шотландському Глазго. У чвертьфіналі Євро-2020 наші футболісти виступлять проти англійських. Гра відбудеться 3 липня о 22:00 за київським часом. На думку тренера збірної Андрія Шевченка, українська команда була готова до будь-якого розвитку подій, яке могло статися на шотландському стадіоні. Тренер наших співвітчизників запевняв, що суперник буде зосереджений і сильний, проте й українці — не ликом шиті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини