Головна Новини Спорт футбол Якого кольору буде форма "Барселони" в новому сезоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Якого кольору буде форма "Барселони" в новому сезоні

Nike та "Барса" презентували нову виїзну форму команди на прийдешній сезон

16 липня 2021, 13:23
Поділіться публікацією:

Nike представив нову виїзну форму "Барселони" на сезон 2021/22. Сорочка виконана в небаченій раніше пурпуровій кольоровій гамі. Про це повідомляється в клубному Twitter.

Якого кольору буде форма "Барселони" в новому сезоні

Нова форма "Барселони" - фото з відкритих джерел

Відповідно до офіційного релізу, новий комплект поєднує в собі знакові синій та червоний кольори клубу, щоб надати їм унікальну індивідуальність. Яскравий фіолетовий надає гарний, модернізований і пастельний вид виїзній формі, залишаючись вірним традиціям.

Смуги на бічній стороні футболок мають тиснені слова "tots units fem força" і "totes unides fem força", що перекладається "разом сильніше" як в жіночих, так і в чоловічих дієслівних формах.

Цей новий дизайн свідчить про розширення можливостей жінок, оскільки він робить вибір на користь пурпурного кольору в якому, на думку творців, широко представлена ​​боротьба за гендерну рівність. Також під футболкою буде захована різнобарвна нитка, що відображатиме естетичний вигляд клубної емблеми.

Сорочки зшита з 100% переробленого поліестеру, який виготовляється з перероблених пластикових пляшок.

Нагадаємо, що у регламенті Серії А щодо ігрових форм команд на новий сезон помітили важливий пункт, який стосується сезону-2022/23 — заборона на зелений колір для польових гравців. Основна причина такого обмеження — невдоволення трансляторів матчів, які співпрацюють з Серією А. Вони вважають, що футболісти в формі на якій переважає зелений колір зливаються з газоном та псують картинку. Детальнішу інформацію дізнавайтесь із нашого матеріалу.

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO-2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини