Головна Новини Спорт футбол Який зарубіжний клуб хоче переманити Георгія Бущана, воротаря збірної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Який зарубіжний клуб хоче переманити Георгія Бущана, воротаря збірної України

Гордість нацзбірної Георгій Бущан може стати «колегою» Андрія Ярмоленка в англійській команді

15 липня 2021, 18:09
Поділіться публікацією:

Англійці пильно придивляються до відбору нових, перспективних спортсменів у свої спортивні клуби. "Вест Хем", наприклад, за який і так вже грає наш Андрій Ярмоленко, може "переманити" до себе українського воротаря, який не раз врятував нацзбірну на Євро-2020, Георгія Бущана.

Який зарубіжний клуб хоче переманити Георгія Бущана, воротаря збірної України

Георгій Бущан може перейти грати за "Вест Хем". Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією британського видання Evening Standard, у "Вест Хемі" зараз шукають голкіпера, який би міг протистояти місцевій зірці — поляку Лукашу Фабіанські.

Одним із найбільш вірогідних претендентів на місце в англійській команді також є француз Альфонс Ареола. Крім того, велися переговори з іншим місцевим клубом, за який виступає Сем Джонстон, проте їх припинили через "завищений цінник". За перехід спортсмена у "Вест Хем" запросили 10 млн стерлінгів (11,7 млн доларів).

З київським "Динамо", за яке зараз грає Георгій Бущан, що показав неймовірну гру на Чемпіонаті Європи (ЧЄ), англійці також провели попередню бесіду. Чим вона закінчилася, поки невідомо.

Однак, згідно з інформацією в мережі, Бущан може обійтися "Вест Хему" ще дорожче — близько 15 млн євро (17,7 млн доларів), на що у Великобританії навряд чи погодяться.

Втім, в одному експерти єдині — підвищений інтерес до нашого голкіпера закордонні клуби однозначно виявили після ефектної гри на Євро, де спортсмен не раз рятував українські ворота від найскладніших атак противника.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який відомий клуб вже уклав контракт з українцем Романом Яремчуком, що також виступав за нацзбірну на ЧЄ-2020. Подробиці — в нашій публікації.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, які зарплати отримують вітчизняні футболісти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини