Головна Новини Спорт футбол Які технологічні новинки впроваджує Моурінью на тренуваннях "Роми"
commentss НОВИНИ Всі новини

Які технологічні новинки впроваджує Моурінью на тренуваннях "Роми"

Один із найбільш консервативних тренерів взявся за технології

22 липня 2021, 14:17
Поділіться публікацією:

Жозе Моурінью в "Ромі" освоює нову для себе технологію — відеорозбори прямо під час тренувань. Про це повідомляє Daily Mail.

Які технологічні новинки впроваджує Моурінью на тренуваннях "Роми"

Жозе Моурінью - фото з відкритих джерел

Наставник попросив дрон для зйомок занять, бо хоче на панорамних кадрах вказувати гравцям на позиційні помилки.

Правда, цю технологію не можна назвати проривний. Дрони є навіть в клубах нижчих британських дивізіонів. А ось справжнє нововведення, що трансляцію з дрона можна буде дивитися в прямому ефірі прямо на тренуванні.

Португалець попросив встановити поблизу поля в Тригорії медіастінку з великим екраном, щоб виводити трансляцію з дрона. Тобто прямо під час тренування Моурінью може всіх зупинити та показати помилку (одного гравця або команди).

Цікаво, що однією з претензії до Жозе в "Манчестер Юнайтед" було ігнорування нових методів. Наприклад, журналісти писали, що Моурінью не довіряв даними з GPS-трекерів і оцінював фізичний стан футболістів за своїми відчуттями та за відчуттями фізіотерапевтів.

Нагадаємо, що деякі футбольні клуби вже почали проводити тактичні тренування з використанням окулярів віртуальної реальності. За інформацією журналістів, розробники Beyond Sport в області віртуальної реальності, створили технологію, яка може проектувати відповідні футбольні ситуації через VR-окуляри. Деталі шукайте в нашому матеріалі.

Додамо, що вже зараз футболісти використовують спеціальні спортивні топи. Вони працюють не для того, щоб оберігати спортсменів від травм або підтримувати м'язи. Їх головна місія — це втримати на одному місці спеціальний GPS-датчик, який вимірює фізичні дані гравців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини