Головна Новини Спорт футбол Як збірну Італії після перемоги на Євро-2020 зустрічали в Римі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як збірну Італії після перемоги на Євро-2020 зустрічали в Римі (ВІДЕО)

Шанувальники зустрічали футболістів в аеропорту і біля готелю

12 липня 2021, 14:14
Поділіться публікацією:

Національна збірна Італії з футболу після тріумфальної перемоги на Євро-2020 повернулася додому. У Римі фанати, затамувавши подих, стежили за грою своєї команди на Чемпіонаті Європі з футболу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на італійські ЗМІ.

Як збірну Італії після перемоги на Євро-2020 зустрічали в Римі (ВІДЕО)

Збірна Італії з футболу (фото з відкритих джерел)

Футболісти, які зуміли в фіналі обіграти збірну Англії, вже прилетіли в Рим. Найвідданіші шанувальники зустрічали своїх героїв з піснями і криками в аеропорту і біля нього.

Спочатку в аеропорту Фьюмічіно близько 200 уболівальників зустрічали команду. Першими з трапа літака зійшли головний тренер збірної Роберто Манчіні та капітан італійської команди Джорджо К'єлліні, які тримали в руках кубок з чемпіонату Європи. З аеропорту втомлені футболісти відправилися в готель, де їх чекав натовп щасливих фанатів.

Фінал Євро-2020

У запеклій боротьбі кубок Анрі Делоне дістався Італії. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2 Основний час закінчився з рахунком 1:1 — футболіст збірної Англії Люк Шоу забив перший гол на другій хвилині матчу, автором другого голу на 67-й хвилині став італієць Леонардо Бонуччі.

Зазначимо, Євро-2020 тривав з 11 червня по 11 липня 2021 року. Чемпіонат повинен був відбутися з 12 червня по 12 липня 2020 року, але через пандемію коронавірусу його перенесли на рік. Фінальний матч відбувся 11 липня 2021 в Лондоні на стадіоні "Уемблі". У ньому зустрілися збірні Італії та Англії, які стали переможцями в півфінальних матчах 6 і 7 липня 2021 року.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, чому головному тренеру італійської команди шкода англійців. Нинішніх тренерів італійської національної команди об'єднує довга історія справжньої й глибокої дружби, яка тягнеться ще з ігор за "Сампдорію". Як футболісти збірної вони втратили можливість отримати європейський трофей у складі молодіжної команди до 21 року, а потім на чемпіонаті світу 1990 року. Але вже в почесному віці змогли довести свою команду до логічної перемоги на Євро-2020. Також тренер італійської збірної додав, що йому все-таки шкода англійців, адже доля чемпіонства вирішувалася в серії пенальті, яка в більшості випадків є лотереєю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини