Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: кубок Анрі Делоне дістався Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: кубок Анрі Делоне дістався Італії

У фіналі Євро-2020 зіткнулися збірні Італії та Англії

12 липня 2021, 00:56 comments1338
Поділіться публікацією:

Переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія.

Євро-2020: кубок Анрі Делоне дістався Італії

Переможцем Євро-2020 стала Італія

Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті і обійшла суперника з рахунком 3: 2. Основний час закінчився з рахунком 1: 1 — футболіст збірної Англії Люк Шоу забив перший гол на другій хвилині матчу, автором другого голу на 67-й хвилині став італієць Леонардо Бонуччі.

Відзначимо, Євро-2020 проходив з 11 червня по 11 липня 2021 року. Чемпіонат повинен був відбутися з 12 червня по 12 липня 2020 року, але через пандемію коронавируса його перенесли на рік.

Фінальний матч відбувся 11 липня 2021 року в Лондоні на стадіоні "Уемблі". У ньому зустрілися збірні Італії та Англії, які стали переможцями в півфінальних матчах 6 і 7 липня 2021 року.

Вперше в історії чемпіонату збірні грали на стадіонах не двох межують один з одним країн, а на території 11 міст 10 країн світу (11 національних асоціацій УЄФА). При цьому, спочатку матчі повинні були відбутися ще на одному стадіоні. Але Ірландія відмовилася від матчів в столиці країни — Дубліні — і організатори перенесли ірландську частину турніру в Санкт-Петербург і Лондон. Крім того, іспанські матчі чемпіонату Європи пройшли не в Більбао, як планувалося спочатку, а в Севільї.

Всього в чемпіонаті брали участь 24 збірні з європейських країн.

Відзначимо, збірна України залишила Євро-2020 , поступившись в 1/4 фіналу фіналісту чемпіонату — збірної Англії. У краинской команда заробила 16 мільйонів євро під час свого виступу на чемпіонаті Європи з футболу.

Нагадаємо, що національну збірну Італії з футболу закрили на спортивній базі після того, як у одного з журналістів виявили Коронавірусние інфекцію. Але ні у одного гравця COVID-19 не зафіксували.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що іспанське видання AS зібрало свою символічну команду відкриттів на Чемпіонаті Європи з футболу. У список потрапили гравці, які зуміли на футбольному полі проявити себе і вразити мільйони фанатів, що спостерігають за матчами. Незважаючи на те, що збірна України залишила чемпіонат, наші футболісти зуміли запам'ятатися своєю блискучою грою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини