Головна Новини Спорт футбол Як травмований Спінаццола радів виходу Італії в фінал Євро-2020 (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як травмований Спінаццола радів виходу Італії в фінал Євро-2020 (ВІДЕО)

Травмований гравець підтримував свою збірну перед екраном телевізора

7 липня 2021, 10:29 comments1109
Поділіться публікацією:








Леонардо Спінаццола подякував своїм товаришам по команді після пенальті Жоржиньйо проти збірної Іспанії, який вивів Італію у фінал Євро-2020. Відео зі щирими емоціями футболіста опублікувала його дружина в Instagram.

Як травмований Спінаццола радів виходу Італії в фінал Євро-2020 (ВІДЕО)

Леонардо Спінаццола - фото з відкритих джерел

На відео видно, що півзахисник столичної "Роми" і збірної Італії сидить з перемотаною лівою ногою. Як відомо, нещодавно гравець переніс операцію, пов'язану з його недавньою травмою.

Насолоджуючись перемогою Спінаццола вигукує "Grazie, ragazzi!", що перекладається як: "Спасибі, хлопці!". В оригінальних Сторіс дружини футболіста були опубліковані слова "спасибі за фінал".


Після виходу в фінал чемпіонату Європи команда також не забула про свого травмованого колегу. На пресконференції нагородження званням найкращий гравець матчу, Федеріко К'єза заявив, що його команда хотіла присвятити цю перемогу своєму товаришеві по збірній Леонардо Спінаццола. За його словами, вся команда переживає за нього і тепер сподівається, що зможе доставити йому ще більшу радість.

Нагадаємо, що Італійська федерація футболу оголосила, що лівий захисник їх національної збірної Леонардо Спінаццола отримав розрив ахілла під час чвертьфінальної перемоги над командою Бельгії на Євро-2020. Журналісти повідомляють, що півзахисник "Роми" все ж повернувся на збори італійської команди та отримав овації товаришів. Але, на жаль, Спінаццолі загрожує пів року інактиву через отриману травму.

Зазначимо, що Італія вибила Іспанію в серії післяматчевих пенальті. Підопічні Манчіні першими вийшли вперед завдяки голу Федеріко К'єзи. Але вже за десять хвилин до кінця матчу рахунок зрівняв з Альваро Мората. По пенальті виграла Італія, не забивши лише одного м'яча з п'яти, своєю чергою Іспанії реалізувала тільки два удари. Таким чином італійці стали першими фіналістами Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини