Головна Новини Спорт футбол Кому гравці збірної Італії пресвятили свою перемогу в півфінальному матчі Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Кому гравці збірної Італії пресвятили свою перемогу в півфінальному матчі Євро-2020

Гравці італійської збірної підтримали свого травмованого колегу

7 липня 2021, 08:57
Поділіться публікацією:

Гравець збірної Італії, який відкрив рахунок в півфінальному матчі проти команди Іспанії Федеріко К'єза був названий кращим гравцем матчу. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Кому гравці збірної Італії пресвятили свою перемогу в півфінальному матчі Євро-2020

Збірна Італії - фото з відкритих джерел

На пресконференції нагородження італієць заявив, що його команда хотіла присвятити цю перемогу своєму товаришеві по збірній Леонардо Спінаццолі, який зламав ахіллове сухожилля у чвертьфіналі проти збірної Бельгії Роберто Мартінеса.

"Ми присвячуємо цю перемогу Спінаццолі. Ми також граємо за нього й тепер сподіваємося, що зможемо принести йому велику радість", — сказав К'єза.

Також Федеріко К'єза підкреслив, що Іспанія має відмінних гравців і це був дуже не простий матч.

"Іспанія має відмінних гравців і вміє грати в високоякісний футбол. Вона це показала. Але ми були єдині, і я думаю, що зрештою нас за це винагородили", — сказав нападник з туринського "Ювентуса".

К'єза вивів Італію вперед під час матчу, перш ніж його одноклубник іспанець Альваро Мората зрівняв рахунок і перевів матч у додатковий час. Але, на жаль, молодий італієць не зміг закінчити гру через судоми після величезних витрат енергії та був замінений на 105 хвилині.

"У нас всього кілька днів. Але в цьому сезоні я завжди грав кожні три дні, і я впевнений, що досягну максимуму в фіналі", — відповів К'єза, на те чи зможе він відновити сили до фіналу Євро-2020 в неділю.

Нагадаємо, що Італійська федерація футболу оголосила, що лівий захисник їх національної збірної Леонардо Спінаццола отримав розрив ахілла під час чвертьфінальної перемоги над командою Бельгії на Євро-2020. Журналісти повідомляють, що захисник "Роми" все ж повернувся на збори італійської команди та отримав овації товаришів. Але, на жаль, Спінаццолі загрожує пів року інактиву через отриману травму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини