Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: Перший фіналіст - збірна Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: Перший фіналіст - збірна Італії

Перша додаткова 15-хвилина пройшла з моментами в обох команд

7 липня 2021, 01:07
Поділіться публікацією:

Італійці в серії пенальті обіграли Іспанію і стали першим фіналістом чемпіонату Європи, тепер вони зустрінуться з переможцем пари Англія — Данія.

Євро-2020: Перший фіналіст - збірна Італії

Євро-2020 (фото з відкритих джерел)

Перші 45-ть хвилин були рівними по грі та по моментах. На 60-й хвилині другого тайму Італія виходить вперед. Федеріко К'єза класно пробив у кут воріт з лінії воротарського. Іспанія довго не відповідала на атаки італійців, але свій гол забила.

На 80-й хвилині Мората прорвався крізь захист Скуадри Адзурри та пробив в кут воріт — 1: 1. Основний час цієї гри переможця не виявив.

Перша додаткова 15-хвилинка пройшла з моментами в обох команд. У фінал Італію вивів точний удар в кут воріт від Жоржиньйо. Італія виграла півфінал по пенальті з рахунком 4: 2. У фінальному матчі Італія зіграє з переможцем пари Англія — Данія.

Нагадаємо, стало відомо, як півзахисник збірної Олександр Зінченко витратить призові гроші, які йому виплатять за участь в Євро-2020. Футболіст вирішив профінансувати приїзд в Україну відомого дитячого хірурга Клауса Екснера. Така інформація з'явилася в Instagram збірної. У повідомленні говориться, що футболіст сам оплатив приїзд лікаря до Львова. "24-річний півзахисник профінансував з призових за Євро-2020, приїзд до Львова з Німеччини відомого німецького пластичного хірурга", — йдеться в повідомленні. Дитячий хірург Клаус Екснер цілий тиждень буде оперувати дітей з вродженими вадами та післяопіковими травмами.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, скільки заробила збірна України на Євро-2020. Українська команда заробила 16 мільйонів євро під час свого виступу на чемпіонаті Європи з футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини