Головна Новини Спорт футбол Як маленький англійський фанат підтримав Маркуса Решфорда, який не забив пенальті в фіналі Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Як маленький англійський фанат підтримав Маркуса Решфорда, який не забив пенальті в фіналі Євро-2020

Молодий нападник збірної Англії досі знаходиться під шквалом критики після незабитого пенальті в ворота Італії

13 липня 2021, 09:30 comments1532
Поділіться публікацією:

На жаль, нереалізований пенальті у фінальній серії чемпіонату Європи-2020 привів до цькування гравців в інтернеті. Про це повідомляє Metro.

Як маленький англійський фанат підтримав Маркуса Решфорда, який не забив пенальті в фіналі Євро-2020

Маркус Решфорд - фото з відкритих джерел

Англійська Маркус Решфорд пережив провальний вечір, зробивши помилку в одному з вирішальних пенальті проти Італії у фіналі Євро-2020. Удар у штангу воріт Джанлуїджі Доннарумми став першим дзвіночком для англійської команди, адже наступні два пенальті теж не були забиті. Сам нападник "Манчестер Юнайтед" після закінчення чемпіонату неодноразово піддавався образам та критиці в соціальних мережах.

Однак є ті, хто хоче підтримати його навіть в цю важку хвилину. Це випадок дев'ятирічного Декстера Розьє, який через аккаунт своєї матері у Твіттері відправив втішаючий лист своєму улюбленому футболістові.

Як маленький англійський фанат підтримав Маркуса Решфорда, який не забив пенальті в фіналі Євро-2020 - фото 2

"Дорогий Маркус Решфорд, я сподіваюся, що ти не будеш сумувати занадто довго, тому що ти хороша людина. Ти надихнув мене допомагати менш щасливим людям. А вчора ввечері ти знову надихнув мене завжди бути хоробрим. Я пишаюся тобою, ти завжди будеш героєм. від Декстера Розьє. Дев'ять років", — написав хлопчик.

Мама хлопчика Саманта розповіла, що її син великий фанат футболу і великий фанат Англії, а Маркус Решфорд дійсно є для нього прикладом.

"Минулого року Декстер використовував свої кишенькові гроші, щоб купити ланчбокси для місцевого фудбанку. Він відчував натхнення від Решфорда та розумів, що повинен зіграти свою роль. Після вчорашньої ночі він був спустошений, а потім прокинувся від всіх новин сьогодні вранці й багатьох не дуже хороших коментарів на адресу Решфорда. Декстер просто хотів підбадьорити його, тому що думає, що він чудова людина", — повідомила мама маленького фаната.

Як маленький англійський фанат підтримав Маркуса Решфорда, який не забив пенальті в фіналі Євро-2020 - фото 3

Нагадаємо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини