Головна Новини Спорт футбол Як англійські аналітики оцінюють шанси своєї збірної виграти чемпіонат світу 2022 в Катарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як англійські аналітики оцінюють шанси своєї збірної виграти чемпіонат світу 2022 в Катарі

Експерти вважають, що Саутгейт залишиться на посту тренера й поведе збірну на ЧМ-2022

13 липня 2021, 08:48
Поділіться публікацією:

Попри те, що Англія пережила сильне потрясіння в фіналі Євро-2020, програвши по пенальті Італії на "Уемблі", команда "Трьох левів" залишається одним з основних фаворитів на ЧС-2022, який пройде в Катарі. Про це повідомляє аналітичне агентство PA.

Як англійські аналітики оцінюють шанси своєї збірної виграти чемпіонат світу 2022 в Катарі

Збірна Англії - фото з відкритих джерел

55-річне очікування трофеїв не заважає Англії тримати статус однієї з кращих команд Європи. Англійські експерти вважають, що не залежно від результату турніру їх національна команда добилася успіху, побивши всі попередні рекорди на Євро. Тренерському штабу вдалося сколотити ядро ​​на наступні кілька років, маючи чіткий шлях молодої й енергійної команди, у якої є багато часу для подальшого розвитку.

Травмовані Мейсон Грінвуд і Трент Александер-Арнольд не змогли бути присутніми на Євро-2020, в той час, як Джейдон Санчо, Ріс Джеймс, Маркус Решфорд та Джуд Беллінгхем практично не отримали ігрового часу під час турніру. Глибина, якою зараз володіє Англія, лякає.

Рішення Саутгейта піддавалося сумніву з того моменту, як він оприлюднив заявку ще в травні. Але тренер прийняв правильне рішення, вигравши тактичні битви проти Хорватії, Німеччини, України та Данії. Зараз йому ставлять багато питань про рішення призначити Букайо Сака п'ятим пенальтистом у фінальній серії, але все ж це був раціональний вибір, заснований на інформації, яку наставник зібрав на тренуванні.

У той час як люди можуть іноді ставити під сумнів його тактичні рішення, то те, як Саутгейт об'єднав збірну і країну під час важкого періоду не викликає ніяких нарікань.

Жоден менеджер ніколи не буває недоторканним, але, схоже, що глава "Трьох левів" підкорив серця англійців і збирається повести свою команду до перемоги в Катарі. До чемпіонату світу на Близькому Сході залишилося менше ніж 18 місяців. Це буде складнішим завдання ніж чемпіонат Європи, адже в цьому турнірі братимуть участь іноді непередбачувані команди країн Південної Америки. Але, як показав досвід чемпіонату світу в Росії у 2018 році, Англія може нав'язувати боротьбу кому завгодно.

Додамо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://pa.media/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини