Головна Новини Спорт футбол Я засмучений, що Росії немає на чемпіонаті світу. Тепер цей гравець спробує вийти у фінал ЧС
commentss НОВИНИ Всі новини

Я засмучений, що Росії немає на чемпіонаті світу. Тепер цей гравець спробує вийти у фінал ЧС

Хорватський футболіст, який зіграє у півфіналі Чемпіонату світу в Катарі засмучений, адже російська національна збірна не змогла взяти участь у футбольному святі.

13 грудня 2022, 12:20 comments1234
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лише один футболіст, який виступає в Росії дійшов до півфіналу Чемпіонату світу в Катарі. Ним виявився хорватський захисник Деян Ловрен. Гравець збірної Хорватії розчарований, що Росії немає на Чемпіонаті світу 2022 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Tribuna.

Я засмучений, що Росії немає на чемпіонаті світу. Тепер цей гравець спробує вийти у фінал ЧС

Хорватський футболіст Деян Ловрен. Фото: з відкритих джерел

Деян Ловрен раніше грав за англійський "Ліверпуль", проте з 2020 року виступає за російську команду "Зеніт". Він залишився єдиним гравцем Чемпіонату світу, який грає в Росії. 13 грудня хорват зможе вийти у фінал футбольного турніру, якщо його команда обіграє збірну Аргентини.

Хорватський футболіст є суперечливою фігурою, він потрапив у скандал на минулому Чемпіонаті світу, який проходив у Росії. Деян Ловрен заспівав пісню "Bojna Cavoglave" з гаслом "Za dom spremni". Це гасло використовувала фашистська група під проводом Анте Павелича.

Цього разу хорват висловив жаль, що Росії немає на Чемпіонаті світу в Катарі.

"Я засмучений, що Росії немає на чемпіонаті світу. Я завжди казав, що спорт і політика повинні бути розділеними. Росія — чудова збірна, і шкода, що їх немає на чемпіонаті світу, а також інших великих збірних і гравців, таких як Італія та мого друга Мохамеда Салах", — сказав Деян Ловрен.

Коли журналісти нагадали йому про вторгнення в Україну, хорватський футболіст сказав, що "Росію треба було залишити на ЧС".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірані засудили футболіста до смертної кари через протести.

Також "Коментарі" писали про хорватську вболівальницю, яка в провокаційному одязі продовжує відвідувати стадіони мусульманської країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини