Головна Новини Спорт футбол Найсексуальніша вболівальниця ЧС продовжує відвідувати стадіони Катару (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Найсексуальніша вболівальниця ЧС продовжує відвідувати стадіони Катару (ФОТО)

Хорватська вболівальниця та модель привертає дедалі більше уваги на Чемпіонаті світу в катарі через свій зовнішній вигляд.

8 грудня 2022, 18:25 comments3215
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Модель та найсексуальніша вболівальниця Чемпіонату світу Івана Нолл вчергове відвідала стадіон в Катарі і підтримала збірну Хорватії. Жінка була одягнена в джинсову мініспідницю, чоботи вище колін та топ в національних кольорах країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram моделі.

Найсексуальніша вболівальниця ЧС продовжує відвідувати стадіони Катару (ФОТО)

Хорватська вболівальниця Івана Нолл. Фото: з відкритих джерел

Завдяки своєму вбранню Івана Нолл привертає увагу на футбольних аренах Чемпіонату світу, особливо в мусульмансько-консервативному Катарі. За інтернет-зіркою стежить в Instagram 1,2 млн людей. На кожному наступному матчі хорватська модель носила все менше вбрання.

У стартовому матчі збірної Хорватії на Чемпіонаті світу в Катарі (Хорватія – Марокко 0:0) Нолл була в довгій обтислій сукні з капюшоном. На другий поєдинок своєї команди (Хорватія – Канада 4:1) вона з'явилася в просторій сукні, яка відкривала плечі та коліна. В останньому матчі групового етапу (Хорватія – Бельгія 0:0) модель з'явилася на стадіоні в червоних легінсах і короткому топі з декольте в національних кольорах.

"Досі всі були дуже добрі зі мною. Навіть жителі Катару кажуть, що я можу носити те, що хочу. Думаю, їм подобається те, що я тут роблю. Зрештою, вони зі мною фотографуються на пам'ять", — розповідає Івана Нолл.

В першому раунді плей-оф Івана Нолл одягнула джинсову мініспідницю, чоботи вище колін та топ в кольорах національної збірної Хорватії.

Переглянути фото хорватської моделі на Чемпіонаті світу в Катарі можна нижче:

Хорвати в 1/8 обіграли збірну Японії в серії пенальті. 9 грудня Хорватія зустрінеться з фаворитами турніру збірною Бразилії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про українських журналісток 5 каналу, які вирішили роздягнутись для благодійного календаря, а всі виручені кошти мали піти на допомогу ЗСУ. Проте таку ініціативу редакції каналу розкритикувала громадськість.

Також "Коментарі" писали про чоловіка, який вибіг на поле під час матчу Чемпіонату світу в Катарі з футболкою з написом "Врятуйте Україну".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини