Головна Новини Спорт футбол Вперше у футбольному матчі показали синьо-жовту карту: що вона означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше у футбольному матчі показали синьо-жовту карту: що вона означає

На футбольному полі вперше була продемонстрована картка з синім та жовтим кольором.

6 серпня 2023, 10:10 comments4778
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Зазвичай футбольний суддя має жовту та червону картки для покарання футболістів на полі. Однак у футбольному світі відбулась унікальна подія, вперше у матчі було продемонстровано синьо-жовту футбольну картку. 

Вперше у футбольному матчі показали синьо-жовту карту: що вона означає

Жовто-синя футбольна картка

5 серпня у Великобританії відбувся благодійний матч на підтримку України. Для поєдинку була розроблена спеціальна синьо-жовта картка, яка символізує подяку тим, хто підтримує Україну. Вперше у матчі її продемонстрували на 92-ій хвилині.

"Є жовта картка, яку показують за порушення. А є синьо-жовта — її відсьогодні показують на знак подяки за підтримку України", — заначили UNITED24.

Головною метою футбольної зустрічі був збір коштів на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею у Чернігівській області, який постраждав від російської агресії.

Для матчу було створено команду Шевченка – сині та команду Зінченка – жовті. Ці команди складались з легендарних футболістів, що завершили кар’єру, діючих футболістів та світових зірок, зокрема акторів та співаків, які підтримують Україну у війні проти Росії.

У матчі взяли участь такі відомі футболісти як Андрій Шевченко, Олександр Зінченко, Петр Чех, Жерар Піке, Сергій Ребров, Діда, Фабіо Канаваро, Марк Нобл, Джо Кол, Даріо Сарна та інші. Серед зірок у Челсі Граймс, Джеймс Артур, Марк Стронг, а також Тохіб Жімо, який відомий завдяки ролі Сема Обісанії у футбольному серіалі "Тед Лассо".

Матч закінчився з рахунком 2:2 і кожен гравець отримав медаль у центрі якої була частинка зруйнованого українського ліцею.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи правильно вчинила Ольга Харлан, що не потисла руку росіянці.

Також "Коментарі" писали, що популярний актор Том Холланд назвав улюбленого боксера - ним виявився українець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини