Головна Новини Спорт футбол Вони подумали, що футболіст пожартував, але через мить він помер на футбольному полі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вони подумали, що футболіст пожартував, але через мить він помер на футбольному полі (ВІДЕО)

У Нігерії помер футболіст під час матчу.

5 жовтня 2022, 19:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

­Трагічний випадок у Нігерії, де під час матчу футболіст впав на поле і невдовзі помер. У мережу потрапив запис трагічного падіння. Ймовірно, якби інші присутні на полі вчасно відреагували на непритомність 31-річного футболіста, чоловік міг би жити далі.

Вони подумали, що футболіст пожартував, але через мить він помер на футбольному полі (ВІДЕО)

Вони подумали, що футболіст пожартував, але через мить він помер. Фото з відкритих джерел, ілюстративне

Трагічна подія сталася в місті Леккі в Нігерії. Під час гри на футбольному полі Green Field один із гравців знепритомнів і впав. На записі, який потрапив в мережу, видно, як він біжить, потім нахиляється і падає на поле. Спочатку на нього ніхто не звертає уваги, вважаючи, що 31-річний хлопець жартує чи симулює.

Не переживай за нього. Мабуть, він жартує, — прокоментували гравці.

Один із них навіть запропонував напоїти 31-річного хлопця алкоголем, щоб допомогти.

Ніхто з присутніх на полі навіть не намагався реанімувати 31-річного гравця. Коли він довго не вставав, нарешті викликали швидку. На момент прибуття рятувальників у чоловіка ще був пульс. Невдовзі він помер дорогою до лікарні.

На підставі повідомлення слідчо-оперативна група відвідала місце футбольного матчу, а також лікарню, де оглянули тіло та зробили фото. Розслідування трагічного випадку триває. Про це у Twitter написав речник місцевої поліції Бенджамін Гундейн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про дату, коли Ліонель Мессі знову повернеться до "Барселони".

Також "Коментарі" писали про скандал в українському спорті. Чемпіон Європи з гімнастики не потрапив у список з десяти спортсменів, які мають поїхати на Чемпіонат світу. Через це українець вирішив піти з команди, поки в ній не зміниться керівництво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини