Головна Новини Спорт футбол Ліонель Мессі повертається в Барселону, стала відома дата
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліонель Мессі повертається в Барселону, стала відома дата

Один з кращих футболістів світу може повернутись до своєї улюбленої команди.

4 жовтня 2022, 22:40 comments2030
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Аргентинський футболіст та семиразовий володар "Золотого м’яча" Ліонель Мессі повернеться до ФК "Барселона" 1 липня 2023 року. Про це повідомляє аргентинська журналістка, яка працювала в іспанському клубі Вероніка Брунаті у своєму акаунті в Twitter.

Ліонель Мессі повертається в Барселону, стала відома дата

Ліонель Мессі. Фото з відкритих джерел

Наразі аргентинський нападник має контракт з французьким клубом "Парі Сен-Жермен".В першому сезоні Мессі показував невдалу гру, але цього року нападник робить на полі багато корисних дій – забиває та віддає передачі. Хоча Ліонель Мессі є легендою футбольного світу, керівництво клубу робить ставку на молодого Мбаппе, який влітку цього року підписав новий контракт.

Вероніка Брунаті повідомила, що Мессі повертається до Барселони 1 липня 2023 року. Ця новина стала шокуючою, але аргентинська журналістка працювала з каталонською командою, тому добре поінформована в справах клубу.

Цікаво, що цього року до ФК "Барселона" перейшов Роберт Левандовський з мюнхенської "Баварії". Поляк вдало вписався в стиль каталонської команди та забиває багато голів. Якщо інсайдерська інформація від  Брунаті підтвердиться, то Левандовський разом з Ліонелем Мессі може створити потужну забивну зв’язку в ФК "Барселона".

Твіт аргентинської журналістки Вероніки Брунаті про перехід Ліонеля Мессі можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про критику українського тренера Йожефа Сабо в бік угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана. Сабо говорить, що угорський лідер дуже корумпований, окрім того, українець зазначив, що хоче аби Угорщину викинули з ЄС. Сам Йожеф Сабо є етнічним угорцем. Нагадаємо, що Угорщина блокує санкції ЄС стосовно Росії.

Також "Коментарі" писали про скандал в українській гімнастиці. Одного з лідерів збірної України не включили в список на Чемпіонат світу через молодих спортсменів, яким потрібна практика. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини