Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Скандал в українському спорті. Лідер збірної з гімнастики не потрапив до заявки на ЧС та йде з команди
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал в українському спорті. Лідер збірної з гімнастики не потрапив до заявки на ЧС та йде з команди

Тренерський штаб не взяв одного з кращих спортсменів збірної.

4 жовтня 2022, 20:28
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головний тренер збірної України Геннадій Сартинський не взяв на найближчий Чемпіонат світу українського гімнаста Петра Пахнюка. Таке рішення тренер мотивував тим, що потрібно обкатувати молодь. Пахнюк через не потрапляння на ЧС вирішив завершити виступи за українську команду, про це він повідомив у своєму акаунті Instagram.

Скандал в українському спорті. Лідер збірної з гімнастики не потрапив до заявки на ЧС та йде з команди

Український чемпіон Європи Петро Пахнюк. Фото з відкритих джерел

Після оголошення списку гімнастів, які їдуть на Чемпіонат світу український чемпіон Європи Петро Пахнюк не почив там свого імені. Тренер розповів, що лідер команди не потрапив у заявку, адже потрібно надати більше змагальницької практики для молоді, яка буде через кілька років виступати на олімпійських іграх.

Пахнюку не сподобалось рішення тренера і лідер команди написав, що можна обкатувати молодих гравців на різних етапах Кубка та залучати до інших змагань, але не на ЧС.

Те кого ставлять зараз відвертий абсурд, — критикує рішення Сартинського Петро Пахнюк.

За словами спортсмена його особистий тренер не брав участі в складаннях списку до ЧС. Пахнюк наголошує, що його результати можна переглянути впродовж усього сезону, і ці показники значно вищі ніж у команди, яка потрапила в список гімнастів на Чемпіонат світу.

Повне повідомлення Петра Пахнюка в Instagram можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про заяву російського міністра спорту, який повідомив, що українські команди на окупованих територіях тепер будуть представляти Російську Федерацію.

Також "Коментарі" писали про російського шахіста, який підтримує режим Володимира Путіна, за що отримав дискваліфікацію. Раніше цей гросмейстер був українцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини