Головна Новини Спорт футбол Він знову це зробив: Кріштіану Роналду поклав гол-красень (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Він знову це зробив: Кріштіану Роналду поклав гол-красень (відео)

Роналду наразі є найкращим бомбардиром та асистентом Саудівської професійної ліги

4 листопада 2023, 23:04
Поділіться публікацією:








Кріштіану Роналду продовжує запалювати в Саудівській Аравії у свої 38 років. Сьогодні його “Аль-Наср” зустрічався із клубом “Аль-Халідж”та виграв 2:0, а португалець взяв безпосередню участь в перемозі своєї команди, повідомляють “Коментарі”.

Він знову це зробив: Кріштіану Роналду поклав гол-красень (відео)

Роналду під час матчу. Фото з відкритих джерел

Результативні дії Роналду

Спочатку на 26 хвилині зустрічі Роналду отримав м’яч в безпосередній близькості до штрафного майданчика, прибрав на замаху кілька суперників та потужно пробив в дальній кут воріт суперника – 1:0. А в другому таймі після подачі зі штрафного Кріштіану відкрився на дальній штанзі та з лету переправив м’яч на Емеріка Ляпорта, який вже буквально заніс того в порожні ворота “Аль Халіджа”. 


В підсумку 2:0, чергова перемога Роналду та компанії, яка стала вже п’ятою поспіль для команди. “Аль-Наср” після 12 зіграних турів розташовується на 2 місці в турнірній таблиці Саудівської професійної ліги, відстаючи від “Аль-Хіляля” на 4 очки.

Португальцю вже 38, проте наразі він демонструє чудову форму та є найкращим бомбардиром ліги (12 голів в 11 матчах) та лідирує за кількістю гольових передач (7 асистів). Також Кріштіану йде на другому місці в списку голеадорів відбору на Євро-2024 – 9 м’ячів. 

Читайте також, що в Саудівській професійній лізі пройшло оновлення ринкової вартості гравців. До топу футболістів, які найбільше втратили увійшли такі зірки, як Карім Бензема, Неймар та Сергій Мілінковіч-Савіч. Про це повідомляє портал Transfermarkt, передають “Коментарі”.

Також нагадаємо, що в іспанській Прімері відбувся матч 12 туру, в якому “Жирона” Циганкова та Довбика, грала на виїзді з “Осасуною”. Гості перемогли 2:4, а українці безпосередньо взяли участь у трьох голах, повідомляють “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини