Головна Новини Спорт футбол Довбик та Циганков приносять “Жироні” перемогу: огляд матчу
commentss НОВИНИ Всі новини

Довбик та Циганков приносять “Жироні” перемогу: огляд матчу

Після цього матчу “Жирона” виходить на перше місце в іспанській Прімері

4 листопада 2023, 17:09
Поділіться публікацією:

В іспанській Прімері відбувся матч 12 туру, в якому “Жирона” Циганкова та Довбика, грала на виїзді з “Осасуною”. Гості перемогли 2:4, а українці безпосередньо взяли участь у трьох голах, повідомляють “Коментарі”.

Довбик та Циганков приносять “Жироні” перемогу: огляд матчу

Циганков та Довбик на тренуванні. Фото з відкритих джерел

Події матчу

У стартовому складі “Жирони” з'явився Артем Довбик і вже на 16 хвилині відмітився результативною дією. Після швидкого виходу з оборони в атаку м’яч опинився в українця, який увійшов в штрафний майданчик та покотив на порожні ворота Івану Мартіну. Проте, вже на 25 хвилині “Осасуна” відігралася. Анте Будімір зіграв на добиванні. В підсумку 1:1 після першого тайму.

В другому таймі Будімір оформив дубль на 55 хвилині та вивів свою команду вперед. На 70 хвилині на полі з’явився Віктор Циганков, а вже через хвилину після передачі з флангу відзначився Артем Довбик. На цьому гольова феєрія не закінчилась. Після серії рикошетів в штрафному майданчику Довбик скинув на Циганкова і той переправив м’яч у ворота, вивівши “Жирону” вперед. Крапку в матчі поставив капітан гостей Гарсія забивши після прострілу з флангу. В підсумку 4:2 перемога “Жирони”, а Артем Довбик оформив 2 гольові передачі (одну з яких на Циганкова) та забив гол.     

Після цього матчу “Жирона” посідає перше місце в іспанській Ла Лізі. Проте, її в разі перемоги може наздогнати мадридський “Реал”.

Читайте також, що футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед семи претендентів перемогу здобув м’яч Михайла Мудрика який він забив у матчі проти “Арсеналу”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини