Головна Новини Спорт футбол Неймар та Бензема подешевшали: оновлення вартості гравців Саудівської ліги
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймар та Бензема подешевшали: оновлення вартості гравців Саудівської ліги

Неймар попри подешевшання залишається найдорожчим гравцем ліги

27 жовтня 2023, 16:49
Поділіться публікацією:

В Саудівській професійній лізі пройшло оновлення ринкової вартості гравців. До топу футболістів, які найбільше втратили увійшли такі зірки, як Карім Бензема, Неймар та Сергій Мілінковіч-Савіч. Про це повідомляє портал Transfermarkt, передають “Коментарі”.

Неймар та Бензема подешевшали: оновлення вартості гравців Саудівської ліги

Неймар в матчі. Фото з відкритих джерел

Падіння вартості Бензема та Неймара

Дві з трьох найбільших зірок ліги втратили по 10 мільйонів євро. Мова йде про Каріма Бензема та Неймара. Французу вже 35 років і це напевно найбільша причина падіння трансферної вартості гравця. Адже в цьому сезоні Саудівської ліги він зіграв 9 матчів забив 5 голів та віддав 3 асисти, зараз його вартість – 15 мільйонів євро. В бразильця ситуація ж набагато гірша. Основна причина падіння вартості гравця це його важка травма, яку він отримав в грі за збірну та вік. Неймар не зіграє до кінця сезону, а в наступному році йому вже виповниться 32, зараз він оцінюється в 50 млн євро. Також варто зазначити падіння вартості Сергія Мілінковича-Савіча, ціна на якого впала на 10 млн євро. Серб цього літа перейшов до “Аль-Хілялю” разом з Неймаром. Зараз його вартість становить 40 мільйонів євро. 

Неймар та Бензема подешевшали: оновлення вартості гравців Саудівської ліги  - фото 2

Ціна Роналду

Що стосується найбільш зіркового гравця Саудівської ліги, то ціна на Роналду з літа не змінилась та становить 15 мільйонів євро. Португальцю вже 38, проте наразі він демонструє чудову форму та є найкращим бомбардиром ліги (11 голів в 9 матчах). Також у своєму віці Кріштіану йде на другому місці в списку голеадорів відбору на Євро-2024 – 9 м’ячів. 

Читайте також, колишній клуб Сергія Реброва “Аль-Ахлі” із Саудівської Аравії може запропонувати  головній зірці “Реала” Вінісіусу Жуніору контракт із зарплатнею 200 млн євро на рік. Контракт бразильського вінгера з “вершковими” закінчується наступного літа та попри всі розмови офіційно не було оголошено про продовження угоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини