Головна Новини Спорт футбол Відомий футболіст зник під завалами в Туреччині. Тривають пошуки
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий футболіст зник під завалами в Туреччині. Тривають пошуки

Колишній гравець "Ньюкасла" та "Евертона" кількома годинами раніше забив гол за турецький "Хатайспор", тепер перебуває під завалами.

6 лютого 2023, 17:22 comments1329
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Крістіан Атсу, який відомий своїми виступами за "Ньюкасла" та "Евертона", пів року тому перебрався до "Хатайспору". У в сьогоднішньому матчі за турецьку команду Атсу відзначився голом, а тепер місцеві ЗМІ підозрюють, що футболіст та кілька його колег потрапили під завали, які спричинив землетрус. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter ультрас турецького клубу.

Відомий футболіст зник під завалами в Туреччині. Тривають пошуки

Крістіан Атсу потрапив під завал в Туреччині. Фото з відкритих джерел

У неділю ввечері на південному сході Туреччини та півночі Сирії стався землетрус магнітудою 7,8 бала. Епіцентр знаходився в 37 км від міста Газіантеп. Кількість жертв катаклізму обчислюється сотнями людей. Наслідки землетрусу досягли й Антіохії. У місті обвалилося багато будівель, під завалами опинилися жителі. За даними порталу Ajansspor, з кількома співробітниками "Хатайспору" досі не вийшли на зв’язок.

За даними турецьких ЗМІ, під завалами опинилися два гравці "Хатайспора" Крістіан Атсу і Онур Ергюн, а також спортивний директор Танер Савут і перекладач клубу Емре Аслан. Наразі тривають пошуки зниклих. Раніше з-під завалів витягли іншого футболіста "Хатайспору" Керіма Алічі.

"Хатайспор" виступає у вищій лізі Туреччини. За кілька годин до землетрусу клуб грав матч проти команди "Касимпаша". Єдиний гол у матчі забив Атсу. Європейські вболівальники можуть пам’ятати виступи футболіста за "Ньюкасл", "Евертон", "Порту" та "Малагу". За збірну Гани Атсу зіграв 60 разів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий бразильський футболіст розійшовся зі своєю дівчиною.

Також "Коментарі" писали про росіянина, який хотів викрасти колишню футболістку Англії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини