Головна Новини Спорт футбол Відомий футболіст розлучився зі своє партнеркою
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий футболіст розлучився зі своє партнеркою

Зірка збірної Бразилії та англійського футбольного клубу "Арсенал" Габріел Жезус, розійшовся зі своє дівчиною. Стосунки протривали 1,5 року, у пари є спільна донька.

27 січня 2023, 12:10 comments1598
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Габріель Жезус розлучився зі своєю дівчиною Райана Лімою. 21-річна інфлюенсерка оголосила через соцмережі, що її стосунки з 25-річною зіркою Арсеналу залишилися в минулому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram Ліми.

Відомий футболіст розлучився зі своє партнеркою

Габріель Жезус розійшовся з Райана Лімою. Фото з відкритих джерел

Габріел Жезус і Райана Ліма почали зустрічатись літом 2021 року. Тоді бразильські ЗМІ повідомляли, що в Ліми був роман з відомим політиком, проте дівчина цю інформацію спростувала. Через короткий період зустрічань молода пара оголосила, що чекає дитину, яка народилась у травні 2022 року. Жезус та Ліма публікували багато фото в соцмережах з цього приводу. Райана разом з донькою відвідала Чемпіонат світу в Катарі, де грав бразилець, проте він травмувався і не зміг допомогти команді у вирішальних матчах. Тепер Ліма оголосила, що стосунки, які тривали близько 1,5 року закінчились.

"Поки чутки не поширилися, хочу повідомити вам, що ми з Габріелом більше не пара. Хто хоче судити, хай судить. Кожен, хто хоче сказати погане, може говорити. Я намагаюся оголосити про закінчення чогось, що майже поглинуло мене", — повідомляє 21-річна дівчина.

Райана Ліма після публікації про розставання видалила всі фотографії футболіста зі своїх соцмереж. Причина розставання невідома, проте Ліма написала, що їх стосунки не витримали тиску оточення.

"Це не була зрада, це був просто тиск з боку всього і всіх. Ми добре ладнали, але чужі проблеми завжди торкалися нас. Я більше не можу цього терпіти, і я не збираюся змушувати себе робити те, що мене вбиває. Це все! Я втомилася і морально виснажена", — написала Ліма.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 10 найкрасивіших чоловіків згідно з правилом золотого перетину.

Також "Коментарі" писали про батька Джоковича, який зробив фото з фанатами Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини