Головна Новини Спорт футбол Від радості до божевілля: чому в Італії почали рахувати смерті після перемоги їхньої збірної на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Від радості до божевілля: чому в Італії почали рахувати смерті після перемоги їхньої збірної на Євро-2020

Під час святкування перемоги збірної на Євро-2020 в Італії почалися масові заворушення

12 липня 2021, 11:12 comments1341
Поділіться публікацією:

Італійська влада підраховує кількість постраждалих під час нічних гулянь з приводу перемоги збірної Італії у фіналі Євро-2020. Про це повідомляє Gazzetto dello Sport.

Від радості до божевілля: чому в Італії почали рахувати смерті після перемоги їхньої збірної на Євро-2020

Святкування перемоги на Євро-2020. Фото з відкритих джерел

За інформацією журналістів, міланським лікарям вдалося врятувати життя 15 поранених людей, троє з яких мали важкі поранення. Їх госпіталізували і констатували травми, які молоді люди отримали від саморобних паперових бомб. 21-річний іноземець був доставлений у поліклініку з пораненням у живіт в результаті вибуху.

Ще один 22-річний хлопець госпіталізований з численними проникаючими пораненнями. Відомо і про 21-річного парубка, якому ампутували три пальці однієї руки через вибух саморобної піротехніки.

Крім того, вночі з багатьох районів Італії надходили повідомлення про напади на громадський транспорт, особливо на трамваї, в які сідали уболівальники, і навіть про пограбування.

Крім того, поліцейські зареєстрували вбивство під час святкування перемоги Італії на чемпіонаті Європи. Подія трапилася в Сан-Северо. 32-річний чоловік був застрелений прямо на вулиці.

Нагадаємо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті і обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини