Головна Новини Спорт футбол Віце-президент УАФ розповів, чи варто чекати відставки Андрія Шевченка
commentss НОВИНИ Всі новини

Віце-президент УАФ розповів, чи варто чекати відставки Андрія Шевченка

Олег Протасов підкреслив, що Україна заслужено програла Австрії у минулому матчі

22 червня 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

Питання про відставку тренера української збірної з футболу Андрія Шевченка після програшу збірній Австрії є неактуальним. Так вважає перший віце-президент УАФ Олег Протасов, пише "УНІАН", посилаючись на as.ro.

Віце-президент УАФ розповів, чи варто чекати відставки Андрія Шевченка

Олег Протасов - фото з відкритих джерел

"Не думаю, що хтось може говорити про зміну тренера після матчу. Я не думаю, що питання про відставку Шевченка актуальне. Він дуже багато працює, навіть якщо є ймовірність допустити ще кілька помилок", — цитує видання Протасова.

Віце-президент УАФ також зазначив, що наша збірна справедливо програла австрійській. За його словами, збірна Австрії в матчі зіграла краще:

"Я очікував нічию, але в цьому матчі загалом зіграли не дуже добре. Вдавалися до кількох варіантів, але цього виявилося не досить".

Нагадаємо, що Андрій Шевченко став на чолі збірної України з футболу у 2016 році.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Україна знову опинилася в центрі скандалу на Євро-2020. Під час матчу збірних України та Нідерландів в рамках турніру Євро-2020 іспанські коментатори назвали окупований Крим "спірною територією" між Росією та Україною, за що потім публічно вибачилися. Відразу після закінчення матчу вітчизняні посли відреагували на скандальну фразу про український півостров та вжили дипломатичних заходів для того, щоб іспанські коментатори коректно висловлювалися щодо територіальної цілісності нашої країни.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що новозеландська важкоатлетка Лорел Хаббард стане першою трансгендерною спортсменкою, яка візьме участь в Олімпійських іграх після того, як у понеділок вона пройшла в національну збірну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини