Головна Новини Спорт футбол У якій країні ввели обов'язкову вакцинацію для футболістів
commentss НОВИНИ Всі новини

У якій країні ввели обов'язкову вакцинацію для футболістів

Гравці всіх клубів мають пройти вакцинацію до початку жовтня

26 липня 2021, 12:51
Поділіться публікацією:

В англійській Прем'єр-лізі (АПЛ) планують ввести обов'язкову вакцинацію від коронавірусу. Про це стверджує La Repubblica з посиланням на своє джерело в організації.

У якій країні ввели обов'язкову вакцинацію для футболістів

АПЛ - фото з відкритих джерел

За даними інформатора, Футбольна асоціація Англії (FA) вирішила, що станом на 1 жовтня гравці та тренерські штаби всіх клубів повинні бути вакциновані, причому до цього моменту потрібно буде отримати вже обидві дози вакцини.

У разі, якщо клуб відмовиться від вакцинації, він не зможе грати в АПЛ.

Також станом на 1 жовтня вакцинуватися повинні всі, хто відвідує стадіон, включаючи гравців, тренерів і персонал. Ті, у кого щеплень не буде, не зможуть брати участь в матчах. У тих, хто станом на 1 жовтня одержить лише одну дозу вакцини, буде два тижні на друге щеплення.

Нагадаємо, що британська поліція затримала гравця Англійської прем'єр-ліги з підозрою в сексуальних злочинах проти неповнолітніх. Підозрюваний був затриманий 16 липня і допитаний представниками поліції Великого Манчестера, які проводять розслідування. Після цього спортсмен був випущений під заставу.

Як відомо, є всього два футболісти, що підходять по відомим параметрам підозрюваного: Гільфі Сігурдссон і Фабіан Делфі. При цьому Делфі взяв участь в останньому контрольному матчі "Евертона", а ось Сігурдссона в складі не було. Крім того, Олександра Хельга Іварсдоттір, його дружина, несподівано видалила свою сторінку в соцмережі, а сам Сігурдссон на контакт із пресою не йде.

Додамо, що британська поліція почала розслідування, щоб встановити, хто приховувався за гнівними коментарями з критикою чорношкірих футболістів, які не забили три пенальті у фінальній серії Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини