Головна Новини Спорт футбол Гравця якого клубу АПЛ звинуватили в педофілії: що відомо про підозрюваного
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравця якого клубу АПЛ звинуватили в педофілії: що відомо про підозрюваного

Керівництво клубу де-факто назвало ім'я підозрюваного

21 липня 2021, 14:43
Поділіться публікацією:

В англійському футболі  набирає обертів дуже неприємна кримінальна історія. Один з футболістів прем'єр-ліги звинувачується в педофілії. Про це повідомляє The Sun.

Гравця якого клубу АПЛ звинуватили в педофілії: що відомо про підозрюваного

АПЛ - фото з відкритих джерел

За інформацією журналістів, британська поліція затримала гравця Англійської прем'єр-ліги з підозрою в сексуальних злочинах проти неповнолітніх. Підозрюваний був затриманий 16 липня і допитаний представниками поліції Великого Манчестера, які проводять розслідування. Після цього спортсмен був випущений під заставу. Джерело The Sun стверджує, що в будинку футболіста був проведений обшук, в ході якого деякі предмети, пов'язані зі справою, були вилучені.

Поліція підтвердила факт затримання 31-річного чоловіка, підозрюваного в скоєнні злочинів на сексуальному грунті щодо дітей, але не назвала імені того, щодо кого розпочато розслідування. Разом з тим стало відомо, що підозрюваний виступає за клуб "Евертон" з Ліверпуля.

Як відомо, є всього два футболісти, що підходять по відомим параметрам підозрюваного: Гільфі Сігурдссон і Фабіан Делфі. При цьому Делфі взяв участь в останньому контрольному матчі "Евертона", а ось Сігурдссона в складі не було. Крім того, Олександра Хельга Іварсдоттір, його дружина, несподівано видалила свою сторінку в соцмережі, а сам Сігурдссон на контакт з пресою не йде.

Кілька годин тому керівництво клубу відкрито заявило, що Фабіна Делфі не причетний до сексуального скандалу.

Нагадаємо, що британська поліція почала розслідування, щоб встановити, хто приховувався за гнівними коментарями з критикою чорношкірих футболістів, які не забили три пенальті у фінальній серії Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини