Головна Новини Спорт футбол В який клуб перейшов герой фінальної серії пенальті на Євро-2020 Джанлуїджі Доннарума
commentss НОВИНИ Всі новини

В який клуб перейшов герой фінальної серії пенальті на Євро-2020 Джанлуїджі Доннарума

Молодий голкіпер попрощався з італійським "Міланом", у якому грав понад 6 років

14 липня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

Воротар національної збірної Італії Джанлуїджі Доннарума напередодні підписання контракту з ПСЖ попрощався зі своїм рідним клубом "Міланом" в якому дебютував ще в 16 років. Про це футболіст написав у своєму Instagram.

В який клуб перейшов герой фінальної серії пенальті на Євро-2020 Джанлуїджі Доннарума

Джанлуїджі Доннарума - фото з відкритих джерел

Хоч "россонері" і встигли стати частиною сім'ї для талановитого голкіпера, але футболіст вважає, що деякі важкі вибори є частиною його особистісного зростання як чоловіка.

"Я приїхав до Мілана, коли був ще дитиною. Вісім років я з гордістю носив цю футболку, ми билися, страждали, перемагали, плакали, раділи разом з моїми товаришами по команді, моїми тренерами, разом з нашими вболівальниками, усіма, хто є частиною клубу. У футболці "россонері" я також досяг важливих особистих цілей, як дебют в 16 років в Серії А", — пише Доннарума.

У своєму пості колишній воротар "Мілана" говорить, що рішення далося йому нелегко і його вибір не можна просто описати кількома словами в Instagram.


"Я прожив незвичайні роки, які ніколи не забуду. Тепер прийшов час попрощатися. Вибір, дійсно, був нелегким, і, безумовно, одного поста недостатньо, щоб його пояснити. Це неможливо зробити, як і передати словами глибокі почуття. Я можу сказати, що іноді буває правильним вибирати зміни, стикатися з різними проблемами, рости. Всі "россонері", яких я зустрічав від першого до останнього дня назавжди залишаться в моєму серці, як важлива і фундаментальна частина життєвого шляху, який зробив мене тим, ким я є. Я бажаю "Мілану" всіх можливих успіхів, і я роблю це від щирого серця, заради любові, яка пов'язує мене з цим клубом", — підсумував гравець.

Нагадаємо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала Італія. Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2.

До того ж два останніх удари англійців потягнув італійський воротар Доннарумма, ставши кращим гравцем чемпіонату Європи 2020 року. Основний час закінчився з рахунком 1:1. Цей трофей став другим в історії італійського футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини