Головна Новини Спорт футбол В який клуб АПЛ може перейти данський гравець, що ледь не позбавив Англію виходу в фінал Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

В який клуб АПЛ може перейти данський гравець, що ледь не позбавив Англію виходу в фінал Євро-2020

Міккель Дамсгаард може опинитися в одному з клубів АПЛ

9 липня 2021, 12:06 comments1156
Поділіться публікацією:

Людина, яка ледь не зруйнувала надії Англії на Євро-2020, — данець Міккель Дамсгаард — збирається стати гравцем англійської Прем'єр-ліги. На даний момент ряд топових клубів вже зв'язувалися з агентом футболіста. Про це повідомляє FourFourTwo.

В який клуб АПЛ може перейти данський гравець, що ледь не позбавив Англію виходу в фінал Євро-2020

Міккель Дамсгаард - фото з відкритих джерел

Журналісти повідомляють, що "Тоттенхем", "Лестер" і "Лідс" дуже хочуть підписати данського гравця вже в цьому сезоні. Нападник "Сампдорії" став мішенню для ряду клубів по всій Європі завдяки своїм подвигам на Євро-2020, в тому числі першому забитому голу в ворота Англії в півфінальному матчі.

"Сампдорія" раніше оцінювала талант свого футболіста в 30 мільйонів фунтів стерлінгів, але ця цифра напевно збільшилася після гідної поразки Данії в півфіналі чемпіонату Європи. Агент 21-річного форварда також стверджує, що Дамсгаарда хотів би приєднатися до клубу з Прем'єр-ліги та стати частиною англійського футболу.

Нагадаємо, що футбольна спільнота "вибухнула" від призначення дуже спірного пенальті в додатковий час півфінального матчу між Англією та Данією, який і вирішив перебіг всього поєдинку. Раніше "Коментарі" писали про те, як світ відреагував на скандальне пенальті англійців у півфіналі Євро-2020.

Додамо, що тренер збірної Данії Каспер Хьюльманд шкодує про поразку в матчі проти збірної Англії. Данський наставник продемонстрував відмінний спокій, гарну командну гру і велику тактичну винахідливість протягом усього турніру, але в півфінальному матчі Євро-2020, на думку самого тренера, це не зіграло вирішальну роль. Всі деталі шукайте в нашому матеріалі за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини