Головна Новини Спорт футбол Чому тренер збірної Данії не задоволений суддійством у півфіналі Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому тренер збірної Данії не задоволений суддійством у півфіналі Євро-2020

Хюльманд вказав на два найважливіші епізоди, що перевернули гру для його команди

8 липня 2021, 09:38 comments2421
Поділіться публікацією:

Тренер збірної Данії Каспер Хьюльманд шкодує про поразку в матчі проти збірної Англії. Про це повідомляє TV Sport 2.

Чому тренер збірної Данії не задоволений суддійством у півфіналі Євро-2020

Каспер Хьюлманд - фото з відкритих джерел

Данський наставник продемонстрував відмінний спокій, гарну командну гру і велику тактичну винахідливість протягом усього турніру, але в півфінальному матчі Євро-2020, на думку самого тренера, це не зіграло вирішальну роль.

"Ми глибоко розчаровані. Для мене це дуже складно. Мені хочеться поглянути на цю поразку в перспективі й розповісти про те, що я можу відчувати через день або кілька годин. Ми глибоко розчаровані тим, що були так близькі до виходу в фінал і наша участь в ньому вирішилася за обставин, коли Рахім Стерлінг, пробігає повз м'яч, а потім отримує пенальті, якого там немає. Це все, що мене дратує", — сказав Хьюльманд на пресконференції після матчу.

Ситуація, про яку говорить Каспер Хьюльманд, — це пенальті, призначений збірній Англії після 104 хвилин гри. Порушення, яке, на думку тренера збірної Данії, було дуже тонким.

"Самого пенальті я просто не бачу. Я цього не бачу. Цілком очевидно, що він підставився і впав. Але я знаю, що зараз це звучить трохи, як відмазка, але я не можу позбутися від цього почуття. Я думаю, це складно", — говорить тренер.

При цьому Хьюльманд не розуміє, чому арбітр не зупинив гру, оскільки незадовго до призначення пенальті на полі одночасно перебувало два м'ячі.

"За п'ять секунд до того, як Рахім Стерлінг "пірнув", я перебував у четвертого судді й говорив, що на полі є ще один м'яч. Не можна мовчати коли м'яч, що лежить на майданчику, впливає на гру. Ось де потрібно було свистіти. Одна справа програти матч. Але втратити можливість таким чином, я думаю, це дійсно дратує. Мені шкода хлопців, тому що вони дещо вклали в цю гру", — додав данський наставник.

Крім глибокого розчарування після матчу, Хьюльманд залишився дуже задоволений грою, яку данські гравці продемонстрували протягом всього турніру.

"Не можу описати, наскільки я захоплююся цією командою, її персоналом і цими гравцями, які через багато що пройшли. Ми боролися як божевільні та грали в хороший футбол", — говорить тренер збірної.

Нагадаємо, що футбольне товариство вибухнуло від призначення дуже спірного пенальті у додатковий час півфінального матчу. Раніше "Коментарі" писали про те, як світ відреагував на скандальний пенальті англійців у півфіналі Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

8 липня 2021, 09:20

Повністю згодний з тренером датчан: на відеоповторі добре видно, що Стерлінг торкнувся данського захисника вже коли, "пірнаючи", перебував паралельно поверхні поля (а до того його ніхто взагалі не торкався). І чому судді "не побачили" з допомогою VAR те, що на своїх телеекранах бачили всі глядачі, то є питання вельми цікаве і риторичне.


Новини