Головна Новини Спорт футбол В Угорщині прямо на полі помер 18-річний футболіст
commentss НОВИНИ Всі новини

В Угорщині прямо на полі помер 18-річний футболіст

Він впав на газон і втратив свідомість

24 червня 2021, 16:19
Поділіться публікацією:

18-річний гравець футбольного клубу "Андрашида" Віктор Марселл помер прямо на полі в Угорщині. Трагедія трапилася під час тренування. Сумну звістку оприлюднив офіційний сайт клубу, повідомляє ТСН.

В Угорщині прямо на полі помер 18-річний футболіст

В Угорщині прямо на полі помер 18-річний футболіст. Фото: facebook.com/andrashida

"У другій половині тренувального заняття 18-річний Віктор Марселл без сторонньої участі впав на газон і втратив свідомість. Партнери по команді і тренери тут же кинулися на допомогу футболістові і спробували привести його до тями. Вони почали проводити реанімацію, зателефонувавши медикам, використовуючи масаж серця і дефібрилятор", — сказано у повідомленні клубу.

У клубі зауважили, що лікарі, які прибули на місце події, боролися за життя спортсмена всіми силами, проте, на жаль, врятувати футболіста не вдалося.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що матч Данія-Фінляндія був зупинений через те, що півзахисникові датської команди Крістіану Еріксену стало погано і він впав прямо на полі. Кризовий момент стався під час того, коли Еріксену подавали м'яч, який вилетів за межі ігрового поля.

Члени команди Еріксена тут же обступили товариша, намагаючись затулити його від занадто зацікавлених поглядів із трибун, забезпечуючи хоча б якусь приватність. Не залишилися байдужими і гравці фінської збірної.

Через шість днів після серцевого нападу в матчі з Фінляндією Крістіану Еріксену встановили кардіовертер-дифібрилятор у серце і виписали з лікарні. Футболіст вже встиг відвідати штаб збірної Данії і відправився додому, де і перебуватиме разом із родиною під час наступних матчів Євро-2020.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини