Головна Новини Спорт футбол Підсумки туру в АПЛ: Миколенко найкращий, Челсі програє без Мудрика
commentss НОВИНИ Всі новини

Підсумки туру в АПЛ: Миколенко найкращий, Челсі програє без Мудрика

Мудрик пропускав матч з Брентфордом Ярмолюка через пошкодження

30 жовтня 2023, 13:39
Поділіться публікацією:

На цих вихідних в Англійській Прем’єр-лізі відбулися досить цікаві матчі, в тому числі за участі українців. Що цікаво, всі команди у складі яких на поле з’являлися представники України, свої матчі виграли. “Коментарі” розібрали найцікавіші з них.

Підсумки туру в АПЛ: Миколенко найкращий, Челсі програє без Мудрика

Миколенко під час матчу. Фото з відкритих джерел

Миколенко один з найкращих 

На цих вихідних Евертон Миколенка грав гостьовий матч із Вест Хемом. Українець вийшов у стартовому складі, відіграв увесь поєдинок та був одним з найкращих у складі своєї команди. Він зробив 76% точних передач, 1 ключову, 1 точний навіс та 12 втрат. Головний перфоманс Віталій видав у захисті: 6 відборів, 4 перехоплення, 4 виноси м’яча, 7 виграних єдиноборств та 1 фол. Українець отримав найвищу оцінку в матчі від Whoscored – 7,9. В підсумку його Евертон переміг в гостях “молотобійців” з рахунком 1:0.

Підсумки туру в АПЛ: Миколенко найкращий, Челсі програє без Мудрика - фото 2

Інші матчі

Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі Арсеналу та допоміг своїй команді здобути розгромну перемогу над Шеффілдом 5:0. Українець отримав достатньо високу оцінку від Whoscored – 7,4.

Борнмут Іллі Забарного виграв свій перший матч після трьох поспіль поразок в АПЛ. “Вишні” здолали Бернлі 2:1. Українець відіграв весь матч та отримав оцінку 6,7.

А ось в матчі Челсі та Брентфорду на полі могли зустрітись два українці Мудрик та Ярмолюк. Проте Михайло отримав незначне пошкодження та пропускав цей матч. Без нього Челсі вдома програв Брентфорду, а Єгор Ярмолюк вийшов на заміну на 76 хвилині. Він отримав оцінку за матч 6,2. Це вже другий поспіль його вихід в АПЛ.

Читайте також, завершився 255 матч в історії протистоянь Реала та Барселони. Ель Класіко, яке проходило на Олімпійському стадіоні в Барселоні, закінчилося перемогою “королівського клубу”. “Коментарі” розібрали найважливіші моменти гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини