Головна Новини Спорт футбол Реал планує підписати двох найдорожчих гравців світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Реал планує підписати двох найдорожчих гравців світу

Холанд та Мбаппе оцінюються у 180 млн євро кожен

30 жовтня 2023, 21:23
Поділіться публікацією:

Мадридський “Реал”, який давно намагається підписати форварда “Парі Сен-Жермен” Кіліана Мбаппе може це зробити влітку. Також “вершкових” цікавить трансфер Ерлінга Холанда с “Манчестер Сіті”. Про це повідомляє портал 90 min із посиланням на El Chiringuito. 

Реал планує підписати двох найдорожчих гравців світу

Мбаппе та Холанд перед матчем. Фото з відкритих джерел

Трансферна сага переходу Кіліана Мбаппе в мадридський Реал вже триває не один рік. “Королівський клуб” схоже не збирається платити “ПСЖ” гроші за нападника, а хоче дочекатися поки влітку він зможе перейти вільним агентом. Також, попри цей супертрансфер “вершкові” не збираються на цьому зупинятися. “Реал” також давно цікавиться форвардом “Манчестер Сіті” Ерлінгом Холандом. За різними чутками влітку наступного року у контракті норвежця із “містянами” вступає в силу пункт викупу за встановлену суму. Цим і може скористатися клуб із Мадрида. 

Кіліан Мбаппе в цьому сезоні зіграв 12 матчів за “ПСЖ”. В дев’яти матчах Ліги 1 форвард забив 10 голів та віддав 1 результативну передачу. Наразі він є найкращим бомбардиром чемпіонату. В Лізі чемпіонів провівши 3 матчі француз відзначився двічі.  

Ерлінг Холанд є найкращим бомбардиром Англійської Прем’єр-ліги. У нього 11 голів та два асисти в 10 матчах. Також в трьох матчах Ліги чемпіонів він забив двічі та віддав одну гольову передачу. 

Також, Холанд та Мбаппе наразі є двома найдорожчими гравцями світу. Їхня трансферна вартість становить по 180 мільйонів євро за даними Transfermarkt. 

Читайте також, що колишній клуб Сергія Реброва “Аль-Ахлі” із Саудівської Аравії може запропонувати  головній зірці “Реала” Вінісіусу Жуніору контракт із зарплатнею 200 млн євро на рік. Контракт бразильського вінгера з “вершковими” закінчується наступного літа та попри всі розмови офіційно не було оголошено про продовження угоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини