Головна Новини Спорт футбол Дебют українця в АПЛ та гол-красень Мудрика: огляд туру в Англії
commentss НОВИНИ Всі новини

Дебют українця в АПЛ та гол-красень Мудрика: огляд туру в Англії

В чотирьох матчах АПЛ цими вихідними зіграли п’ять українських футболістів

23 жовтня 2023, 15:50
Поділіться публікацією:

На цих вихідних відбулось чимало матчів в Англійській Прем’єр-лізі в яких брали участь представники України. Деякі забивали фантастичні голи, а де хто взагалі тільки-но дебютував у найсильнішій лізі світу. “Коментарі” зібрали все найцікавіше в одній новині.

Дебют українця в АПЛ та гол-красень Мудрика: огляд туру в Англії

Дебютна гра Єгора Ярмолюка. Фото з фейсбук-сторінки ФК "Брентфорд"

Лондонське дербі


В Англії цими вихідними відбулося українське лондонське дербі між “Челсі” та “Арсеналом”. У “аристократів” в стартовому складі вийшов Михайло Мудрик, у “канонірів” – Олександр Зінченко. Хоч і в підсумку на табло була зафіксована бойова нічия 2:2, матч для українців склався зовсім по-різному. 

Вінгер “Челсі” спочатку відгукнувся на подачу с флангу та пробив головою. М’яч влучив у руку гравця “канонірів”, після чого суддя поставив пенальті, який реалізував Коул Палмер. А на 48 хвилині Михайло отримавши м’яч на фланзі, лівою ногою красиво закинув його за спину голкіпера “Арсеналу”. На 66 хвилині Мудрика замінили. Він отримав найвищу оцінку від порталу Whoscored серед гравців “синіх” – 7,4. 

Олександр Зінченко ж провів свій не найкращий матч у складі “Арсеналу”. На 11 хвилині він отримав жовту картку за фол на Михайлові Мудрику. А вже в перерві Мікель Артета вирішив замінити українця. У підсумку Олександр отримав найгіршу оцінку (5,6) в матчі серед своєї команди.

Дебют українця в АПЛ та гол-красень Мудрика: огляд туру в Англії - фото 2

Інші матчі

“Евертон” Віталія Миколенко поступився на виїзді “Ліверпулю” 2:0. Українець відіграв 88 хвилин та отримав оцінку 6,8. Ілля Забарний та його “Борнмут” програли 1:2 “Вулвергемптону”. Захисник “вишень” отримав жовту картку, оцінка від Whoscored – 6,6. А у матчі “Брентфорду” проти “Бернлі” стався довгоочікуваний дебют. На 76 хвилині матчу на полі з’явився Єгор Ярмолюк. Це була перша гра 19-річного українця за основний склад “Брентфорду”. Ексгравець “Дніпра-1” отримав оцінку 6,3.     

Читайте також на порталі “Коментарі”: українець Михайло Мудрик відзначився красивим голом в зустрічі “Челсі” та “Арсеналом”, закинувши м’яч за комірець голкіпера. Сам гравець “синіх” дав коментар с приводу того чи цілеспрямовано він бив по воротах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини