Головна Новини Спорт футбол Україна - Англія: прогноз букмекерів на матч 1/4 Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна - Англія: прогноз букмекерів на матч 1/4 Євро-2020

Українські футболісти є аутсайдерами поєдинку

3 липня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 3 липня, о 22:00 за київським часом на Олімпійському стадіоні в Римі відбудеться протистояння між збірними Англії та України в рамках 1/4 фіналу чемпіонату Європи з футболу. Букмекери оцінили шанси "синьо-жовтих" перемогти в майбутньому матчі, закріпивши успіх після перемоги над Швецією, пише РБК-Україна.

Україна - Англія: прогноз букмекерів на матч 1/4 Євро-2020

Збірна України з футболу - фото з відкритих джерел

Букмекери вважають, що підопічні Андрія Шевченка в майбутньому поєдинку не зможуть стати переможцями. Тріумф англійців в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 1,45. На те, що матч завершиться нічиєю, зазначений коефіцієнт 4,50. Виграш нашої національної збірної значиться з коефіцієнтом 9,10. У подвійному результаті коефіцієнти подані такі: Україна не програє 3,00 / нічиї НЕ буде 1,25 / Англія не програє 1,09.

Нагадаємо, що півзахисник національної української збірної Руслан Малиновський прокоментував майбутню зустріч з британськими футболістами в 1/4 чемпіонату Європи з футболу. Гравець назвав перевагу своєї команди. Півзахисник вважає, що національній збірній буде легше тому, що фаворитом матчу є Англія.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу висловився щодо того, хто ймовірно стане переможцем Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Він вважає, що отримати кубок зможе збірна Італії, оскільки ця команда найбільше показала командну гру.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що футболісти клубу "Зоря" забили у ворота турецької команди "Макуспор" 22 м'ячі в контрольному матчі. Крім того, в першому і другому таймах у "Зорі" були різні склади.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини