Головна Новини Спорт футбол Травма Довбика: чи зіграє українець з “Валенсією”
commentss НОВИНИ Всі новини

Травма Довбика: чи зіграє українець з “Валенсією”

Довбик отримав травму перед матчем минулого туру з “Атлетіком”

30 листопада 2023, 16:25
Поділіться публікацією:

“Жирона” в минулому турі іспанської Ла Ліги зіграла внічию із “Атлетіком” Більбао. Перед матчем стало відомо, що через травму не зіграє Артем Довбик. Проте вже сьгодні з’явилося фото с тренування команди на якому присутній українець. Про це стало відомо з офіційного інстаграму “Жирони”, передають “Коментарі”.

Травма Довбика: чи зіграє українець з “Валенсією”

Довбик під час матчу. Фото з відкритих джерел

Українець пропустив матч з Атлетік Більбао (1:1) через пошкодження, але зараз він вже активно працює над відновленням. Його участь у тренуванні, яке було опубліковано в офіційному інстаграмі Жироні, свідчить про його готовність повернутися на поле.

Наступна гра “Жирони” відбудеться в суботу 2 грудня. Команда Мічеля Санчеса прийматиме “Валенсію”, за яку грає українець Яремчук. У випадку якщо Довбик повністю відновився від травми, а Роман отримає ігрові хвилини, ми зможемо побачити дуель двох форвардів збірної України.

Травма Довбика: чи зіграє українець з “Валенсією” - фото 2

Більше спортивних новин

Читайте також, що вже сьогодні луганська “Зоря” проведе свій п’ятий матч в рамках групового етапу Ліги конференцій проти “Гента”. Де та о котрій дивитися важливий матч єврокубків, повідомляють “Коментарі”.

Також зазначимо, що в листопаді збірна України з футболу два поєдинки. Поєдинок з “Лехією” був товариським та проходив за закритими дверима. А у вирішальному матчі з Італією збірній України трохи не вистачило, щоб перемогти. Яку позицію в рейтингу ФІФА Національна збірна займає після нічиї з італійцями, читайте в матеріалі “Коментарів”.

Нагадаємо, що збірна України отримала суперника в стикових матчах за право поїхати на чемпіонат Європи 2024 року потрапивши до шляху B. Команда Сергія Реброва в півфіналі зіграє проти збірної Боснії і Герцеговини. Портал Transfermarkt наводить список найдорожчих гравців стикових матчів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини