Головна Новини Спорт футбол Кварацхелія, Мудрик та інші: найдорожчі гравці плей-оф відбору на Євро-2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Кварацхелія, Мудрик та інші: найдорожчі гравці плей-оф відбору на Євро-2024

До топ-10 потрапили одразу 5 представників збірної України

24 листопада 2023, 18:08
Поділіться публікацією:








Збірна України отримала суперника в стикових матчах за право поїхати на чемпіонат Європи 2024 року потрапивши до шляху B. Команда Сергія Реброва в півфіналі зіграє проти збірної Боснії і Герцеговини. Портал Transfermarkt наводить список найдорожчих гравців стикових матчів.

Кварацхелія, Мудрик та інші: найдорожчі гравці плей-оф відбору на Євро-2024

Мудрик під час матчу. Фото з відкритих джерел

Хто найдорожчий 

Найдорожчим гравцем, з великим відривом, виявився представник збірної Грузії Хвіча Кварацхелія. Ринкова вартість вінгера “Наполі” оцінюється у 85 мільйонів євро. На другій позиції в рейтингу півзахисник “Тоттенхему” та збірної Уельсу Бреннан Джонсон, який наразі коштує 48 млн євро. Слідом за ним розташувалися два гравці національної збірної України Михайло Мудрик та Олександр Зінченко. Transfermarkt оцінює вінгера “Челсі” у 45 млн, а захисника “Арсеналу” в 42 мільйони євро. В десятку найдорожчих також потрапили Віталій Миколенко (25 млн євро, 9 позиція), а 10 позицію поділили між собою Анатолій Трубін та Віктор Циганков (по 22 млн євро).

Кварацхелія, Мудрик та інші: найдорожчі гравці плей-оф відбору на Євро-2024 - фото 2

Шлях збірної України до Євро

Збірна України у півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024 зіграє зі збірною Боснії та Герцеговини. У випадку, якщо вдасться пройти боснійців, у фіналі на команду Сергія Реброва чекає хтось із пари Ізраїль – Ісландія. У півфіналі збірна України зіграє в гостях, а у фінальних матчах “жовто-сині” зіграють в якості господарів поля. Матчі плей-оф відбору на Євро-2024 пройдуть 21 березня 2024 року (півфінали) та 26 березня 2024 року (фінали).


Нагадаємо, що на цих вихідних в Українській Прем’єр-лізі відбудуться сім матчів 15-го туру. Серед найцікавіших, матч “Шахтаря” проти “Полісся”. Де та коли дивитися матчі УПЛ читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини