Головна Новини Спорт футбол Рейтинг ФІФА: на якій позиції опинилася збірна України після матчу з Італією
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг ФІФА: на якій позиції опинилася збірна України після матчу з Італією

В листопаді збірна України зіграла внічию з італійцями

30 листопада 2023, 14:00
Поділіться публікацією:








У листопаді збірна України з футболу два поєдинки. Поєдинок з “Лехією” був товариським та проходив за закритими дверима. А у вирішальному матчі з Італією збірній України трохи не вистачило, щоб перемогти. Яку позицію в рейтингу ФІФА Національна збірна займає після нічиї з італійцями, читайте в матеріалі “Коментарів”, з посиланням на пресслужбу УАФ.

Рейтинг ФІФА: на якій позиції опинилася збірна України після матчу з Італією

Збірна України перед матчем. Фото пресслужба УАФ

Після останнього матчу кваліфікації Євро-2024 проти Італії, який завершився нульовою нічиєю, команда Сергія Реброва не змінила свою позицію у рейтингу ФІФА. Збірна України залишається на 22-му місці, маючи у своєму активі 1553,35 бала та готується до березневих стикових матчів.

Суттєві зміни відбулися в рейтингах суперників України у плей-оф відбору до чемпіонату Європи. Боснія і Герцеговина опустилася на 69 місце (-6 порівняно з попереднім рейтингом), Ізраїль на 75 (-4), а Ісландія на 71 (-4). На вершині світового рейтингу ФІФА наразі знаходяться Аргентина (1855,20), Франція (1845,44) та Англія (1800,05).

Збірна України у півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024 зіграє зі збірною Боснії та Герцеговини. У випадку, якщо вдасться пройти боснійців, у фіналі на команду Сергія Реброва чекає хтось із пари Ізраїль – Ісландія. У півфіналі збірна України зіграє в гостях, а у фінальних матчах “жовто-сині” зіграють в якості господарів поля. Матчі плей-оф відбору на Євро-2024 пройдуть 21 березня 2024 року (півфінали) та 26 березня 2024 року (фінали).


Читайте також, що вже сьогодні луганська “Зоря” проведе свій п’ятий матч в рамках групового етапу Ліги конференцій проти “Гента”. Де та о котрій дивитися важливий матч єврокубків, повідомляють “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини