Головна Новини Спорт футбол Ти з Росією, чи ти сам по собі: міністр спорту РФ розкритикував тренера збірної Росії з футболу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ти з Росією, чи ти сам по собі: міністр спорту РФ розкритикував тренера збірної Росії з футболу

Міністру спорту РФ Матицину не сподобалося, що у тренера збірної Росії з футболу Карпіна є паспорти Іспанії та Естонії

27 березня 2023, 13:15
Поділіться публікацією:

Міністр спорту Росії Олег Матицин розкритикував головного тренера національної футбольної команди Валерія Карпіна та звинуватив його у байдужості до своєї роботи. Російського міністра вивели з себе слова "коуча" росіян, який заявив, що він може залишити тренерські містки в будь-який момент і не тримається за свою посаду. Як передає видання "Коментарі", своє обурення діями та заявами Карпіна Матицін висловив в інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Матч ТБ".                                                                        

Ти з Росією, чи ти сам по собі: міністр спорту РФ розкритикував тренера збірної Росії з футболу

Валерій Карпін. Фото: з відкритих джерел

Міністр спорту країни-агресора заявив, що головний тренер Росії сьогодні займає невизначену позицію. Здавалося б, він тренує головну команду РФ і повинен демонтувати патріотичні якості, але при цьому він має в кишені, як мінімум два паспорти інших держав – Іспанії та Естонії, та робить заяви, що насторожують, тому він повинен визначитися на чиїй він стороні.

"Головний тренер збірної Росії з футболу – це не просто обличчя команди, це обличчя країни. Тренер вчить схемам і тактиці гри, дисципліні, але головне – є авторитетом та рольовою моделлю гідної поведінки. Кожне сказане слово дає відповідний настрій спортсменам та мільйонам російських уболівальників. Щоб спортсмени з гордістю виходили на кожен матч і викладалися по максимуму за російський прапор. Вираз байдужості у спорті – дорога в нікуди. .

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилася реакція УЄФА на повернення збірної Росії до міжнародного футболу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Буффон несподівано розповів про найгірше рішення у житті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини