Головна Новини Спорт футбол Стало відомо скільки грошей запропонує мадридський “Реал” Кіліану Мбаппе
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо скільки грошей запропонує мадридський “Реал” Кіліану Мбаппе

Цієї зими “Реал” зробить останню пропозицію Кіліану Мбаппе

30 грудня 2023, 15:25
Поділіться публікацією:

Трансферна сага з переходу Кіліана Мбаппе в мадридський “Реал” триває вже не перший рік. Проте, вже на початку 2024 року вона має завершитись, тому що як повідомляє Marca, “королівський клуб” зробить останню спробу підписати зіркового француза.

Стало відомо скільки грошей запропонує мадридський “Реал” Кіліану Мбаппе

Мбаппе святкує гол. Фото з відкритих джерел

Який контракт запропонує “Реал”

"Реал" вийде із привабливою пропозицією для Кіліана Мбаппе, запропонувавши йому ті ж умови, що й у 2022 році, – це зарплата у 26 мільйонів євро на рік та підписний бонус у розмірі 130 млн євро.

Останній шанс для Мбаппе

В разі позитивної відповіді Мбаппе, керівництво "Реала" готове активно прискорити переговори та укласти угоду якомога швидше. Потенційний трансфер може стати одним із найгучніших в історії футболу. Проте, якщо Мбаппе відхилить пропозицію, "вершкові" готові остаточно відмовитися від будь-яких спроб підписати його. 

Цього сезону Кіліан Мбаппе вразив, записав на свій рахунок 21 гол та віддав 2 гольові передачі у 22 матчах.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини