Головна Новини Спорт футбол Стало відомо на що готовий Мбаппе, щоб піти з “ПСЖ” влітку
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо на що готовий Мбаппе, щоб піти з “ПСЖ” влітку

Найбільший інтерес до Мбаппе проявляють “Реал” та “Ліверпуль”

4 січня 2024, 23:53
Поділіться публікацією:








Форвард футбольного клубу “ПСЖ” Кіліан Мбаппе прийняв рішення виплатити значну компенсацію своєму паризькому клубу у випадку, якщо він вирішить покинути команду влітку у статусі вільного агента. Про це повідомляє журналіст Бен Джейкобс.

Стало відомо на що готовий Мбаппе, щоб піти з “ПСЖ” влітку

Мбаппе святкує гол. Фото з відкритих джерел

Варто відзначити, що сума компенсації буде залежати від того, коли та як сам гравець вирішить залишити клуб. За оцінками, вона може становити від 70 до 80 мільйонів євро, однак є вірогідність, що за Мбаппе буде зобов'язаний виплатити значно більше.

У випадку, якщо форвард вирішить залишитися в ”ПСЖ”, він знову може розраховувати на отримання бонусу лояльності, частину якого він не отримав минулого літа. Проте з 1 січня цього року Мбаппе може почати укладати попередні контракти з іншими клубами

Контракт між 25-річним французом та “ПСЖ” розрахований до завершення поточного сезону з опцією продовження ще на рік.


Читайте також, що на офіційному сайті УЄФА з’явився список найкращих бомбардирів європейських чемпіонатів. В цьому році вперше за довгий час в списку немає ні Кріштіану Роналду, ні Ліонеля Мессі, передають “Коментарі”.

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини