Головна Новини Спорт футбол Швеція - Україна: де дивитися матч Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Швеція - Україна: де дивитися матч Євро-2020

Поєдинок відбудеться о 22:00 за київським часом

29 червня 2021, 10:12
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 29 червня, о 22:00 за київським часом на "Хемпден Парк" в Глазго відбудеться матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Збірна України зустрінеться в поєдинку зі шведськими футболістами. Де дивитися трансляцію матчу, розповіло інформагентство "УНІАН".

Швеція - Україна: де дивитися матч Євро-2020

Збірна України з футболу - фото з відкритих джерел

Футбольний матч Швеція-Україна можна подивитися на телеканалі ТРК "Україна". Також футбольний поєдинок у прямому ефірі покажуть телеканали "Футбол 1" і "Футбол 2".

Нагадаємо, що вперше в своїй історії підопічні Андрія Шевченка змогли вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е збірна України змогла потрапити в четвірку команд, що виходять з третьої позиції. При цьому Швеція набрала сім очок і стала першою в одній групі з Іспанією, Словаччиною та Польщею.

Згідно з прогнозами букмекерів, збірна нашої країни є аутсайдером майбутнього футбольного поєдинку. На перемогу України в основний час матчу можна поставити з коефіцієнтом 3,35, на нічию — 3,15, а на те, що переможуть шведи, — 2,44.

Захисник збірної Швеції і Ньюкасла Еміль Крафт напередодні матчу 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) проти України розповів, кого вважає найбільш небезпечним суперником серед підопічних Андрія Шевченка. За словами шведського футболіста, більше всіх в складі української збірної потрібно остерігатися Андрія Ярмоленко.

Державний глава Володимир Зеленський запустив флешмоб на підтримку українських футболістів напередодні їхнього двобою зі збірною Швеції. Зеленський звернувся до українців із закликом підтримати нашу футбольну збірну.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини