Головна Новини Спорт футбол Шевченко розповів, до чого готується збірна України у матчі зі Швецією (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шевченко розповів, до чого готується збірна України у матчі зі Швецією (ВІДЕО)

Матч українців проти шведів розпочнеться 29 червня о 22:00 на стадіоні шотландського Глазго

29 червня 2021, 17:17
Поділіться публікацією:

Мільйони українських вболівальників із нетерпінням очікують пізнього вечора за київським часом, щоб підтримати національну збірну в її першому матчі плей-офф Чемпіонату Європи. Цього разу у футбольному поєдинку наші хлопці зійдуться з командою Швеції. Як повідомляє "Україна 24", тренер національної збірної Андрій Шевченко вже дав прес-конференцію, яка передує вечірній грі.

Шевченко розповів, до чого готується збірна України у матчі зі Швецією (ВІДЕО)

Андрій Шевченко про матч Україна-Швеція в 1/8 фіналу Євро-2020. Фото з відкритих джерел

На думку Шевченка, українська команда готова до будь-якого розвитку подій, які можуть статися на шотландському стадіоні в Глазго. Тренер наших співвітчизників впевнений, що суперник буде зосереджений і сильний, проте і українці — не ликом шиті.

Під час спілкування із журналістами Андрій Шевченко зазначив кілька важливих плюсів, які має шведська збірна: це і їхній "певний стиль" — вони можуть грати як "агресивно", так і злегка поступатися противнику, і два нападники, яких український тренер вважає "хорошими".

У будь-якому випадку спортсмен підкреслив, що команда України готова битися за перемогу і вихід у чверть фіналу.

До слова, грати наші хлопці збираються в синіх комплектах спортивної форми. Воротар, попередньо, повинен бути в чорно-помаранчевому вбранні (у барвах донецького "Шахтаря", до слова). Шведи ж вийдуть на поле у жовтому, а їхній голкіпер буде в сірій екіпіровці з бірюзовими елементами.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, які прогнози букмекери дають на майбутній матч між шведами та українцями. Хто в улюбленцях уболівальників, а хто — аутсайдер, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, кому, на думку тренера київського "Динамо", усміхнеться фортуна на Євро-2020, подарувавши головну перемогу чемпіонату.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини