Головна Новини Спорт футбол “Шахтар” здобув розгромну перемогу в матчі на зборах у Туреччині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахтар” здобув розгромну перемогу в матчі на зборах у Туреччині (ВІДЕО)

Сьогодні в “Шахтаря” також запланований матч із польською “Лехією”

8 лютого 2024, 16:15
Поділіться публікацією:








Донецький “Шахтар” продовжує підготовку до другої частини сезону в Туреччині. Сьогодні в “гірників” було заплановано два контрольних поєдинки, один з яких вже був зіграний. До вашої уваги огляд поєдинку українського клубу проти “Аркадагу” з Туркменістану.

“Шахтар” здобув розгромну перемогу в матчі на зборах у Туреччині (ВІДЕО)

Егіналду забиває гол. Фото пресслужба Шахтаря


“Шахтар” (Донецьк) – “Аркадаг” (Аркадаг) – 4:1 (2:1)

Анталья, “Мардан Стедіум”, 50 глядачів

Голи: 1:0 Егіналду (25, пен.), 1:1 Аннагулієв (32), 2:1 Гочолеішвілі (37, пен.), 3:1 Егіналду (70), 4:1 Педріньйо (90+1)

“Шахтар”: Рудько (Твардовський, 46), Лацабідзе, Лемкін (Тоіров, 69), Ракіцький (к), Міроші, Гочолеішвілі, Назарина, Цуканов, Швед, Педріньйо, Егіналду.

Запасні: Барченко, Твардовський, Дрозд, Лосенко, Тоіров.

Також сьогодні о 16:30 донецький клуб проведе ще один спаринг із польською “Лехією”. Подивитися цей поєдинок можна перейшовши за посиланням.

Читайте також, що відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Австралієць повідомив як буде готуватися до поєдинку з українцем.

Нагадаємо, що донецький “Шахтар” продовжив контракт із півзахисником команди Георгієм Судаковим. Він є вихованцем академії клубу та одним із ключових хавбеків команди.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи.

Сьогодні 8 лютого національна збірна України з футболу дізнається своїх суперників по Лізі націй-2024/2025 в дивізіоні B. Команда Сергія Реброва опиниться у другому кошику під час жеребкування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини