Головна Новини Спорт футбол “Шахтар” – “Лехія”: дивитися онлайн-трансляцію матчу
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахтар” – “Лехія”: дивитися онлайн-трансляцію матчу

В першому матчі дня “Шахтар” розгромив туркменський “Аркадаг”

8 лютого 2024, 15:57
Поділіться публікацією:








Донецький “Шахтар” продовжує підготовку до другої частини сезону в Туреччині. Сьогодні в “гірників” було заплановано два контрольних поєдинки, один з яких вже був зіграний. До вашої уваги онлайн-трансляція другого за день поєдинку українського клубу проти польської “Лехії” на YouTube каналі "Шахтаря".

“Шахтар” – “Лехія”: дивитися онлайн-трансляцію матчу

Шахтар на зборах в Туреччині. Фото пресслужба клубу


Більше спортивних новин

Читайте також, що відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Австралієць повідомив як буде готуватися до поєдинку з українцем.

Нагадаємо, що донецький “Шахтар” продовжив контракт із півзахисником команди Георгієм Судаковим. Він є вихованцем академії клубу та одним із ключових хавбеків команди.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи.

Сьогодні 8 лютого національна збірна України з футболу дізнається своїх суперників по Лізі націй-2024/2025 в дивізіоні B. Команда Сергія Реброва опиниться у другому кошику під час жеребкування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини