Головна Новини Спорт бокс Суперник Ломаченко готуватиметься до поєдинку разом з росіянами
commentss НОВИНИ Всі новини

Суперник Ломаченко готуватиметься до поєдинку разом з росіянами

Бій між Ломаченко та Камбососом відбудеться 12 травня в Австралії

31 січня 2024, 21:30
Поділіться публікацією:








Вчора відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Австралієць повідомив як буде готуватися до поєдинку з українцем. Про це повідомляє FightHype.

Суперник Ломаченко готуватиметься до поєдинку разом з росіянами

Джордж Камбосос. Фото з відкритих джерел

У мене є хороший тренер – Антон, один із головних олімпійських тренерів Росії. До нас приїдуть російські кілери. Колишні радянські кілери приїдуть, щоб перевірити мене та дати мені можливість належно підготуватись.

Очевидно, я виконав багато роботи в Америці, але на даному етапі мені не потрібна Америка для мого табору. Мій стиль потрібно відточувати проти хлопців, які мають той європейський, російський стиль, той радянський стиль, український стиль. Це те, що мені потрібно.

Я маю тренера, який знає цей стиль і знає спаринг-партнерів. Ми привеземо правильних хлопців до Австралії, – сказав Джордж Камбосос молодший.


Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Читайте також, що вчора у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини