Головна Новини Спорт футбол “Шахтар” відхилив пропозицію щодо трансферу Судакова: про яку суму йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахтар” відхилив пропозицію щодо трансферу Судакова: про яку суму йдеться

Судаков цікавить багато європейських клубів, а найбільший інтерес проявляє “Ювентус”

19 січня 2024, 16:39
Поділіться публікацією:

Донецький “Шахтар” офіційно повідомив про трансфер бразильського півзахисника Кевіна з “Палмейраса” за 15 мільйонів євро. Генеральний директор “гірників” Сергій Палкін також зазначив, що клуб отримав пропозицію, щодо Георгія Судакова. Про це повідомляє офіційний сайт ФК “Шахтар”.

“Шахтар” відхилив пропозицію щодо трансферу Судакова: про яку суму йдеться

Судаков забиває "Барселоні". Фото пресслужба "Шахтаря"

Ми вчора відхилили пропозицію щодо продажу Судакова за 40 мільйонів євро. А сьогодні купуємо яскравого гравця, майбутню світову зірку за 12 мільйонів та додатково можливі 3 мільйони бонусами.

Про що це свідчить? Що наш президент створює, можливо, найсильнішу команду за всю історію Шахтаря. Щоб нас поважали у Європі, щоб ми вигравали трофеї. Руки ми не опустимо. І робитимемо все, щоб гімн Ліги чемпіонів лунав на українських стадіонах.

За Кевіна ми домовилися платити частинами протягом 2 років — це нормальна практика для футбольного бізнесу. Ми купуємо гравців і продаємо за таким принципом. Що успішнішими ми будемо у Європі, то більше заробимо й, відповідно, більше заплатимо податків в Україні, – сказав Палкін.

Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Читайте також, що українська тенісистка Марта Костюк (№37 WTA) дізналась ім’я своєї суперниці в третьому колі Australian Open. На цьому етапі Костюк зіграє проти росіянки Еліни Аванесян (№74 WTA).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини