Головна Новини Спорт інші види спорту Українська тенісистка зустрінеться з росіянкою в третьому колі Australian Open
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська тенісистка зустрінеться з росіянкою в третьому колі Australian Open

У другому колі Australian Open Костюк перемогла бельгійку Мертенс (5:7, 6:1, 7:6)

18 січня 2024, 00:09
Поділіться публікацією:

Українська тенісистка Марта Костюк (№37 WTA) дізналась ім’я своєї суперниці в третьому колі Australian Open. На цьому етапі Костюк зіграє проти росіянки Еліни Аванесян (№74 WTA).

Українська тенісистка зустрінеться з росіянкою в третьому колі Australian Open

Марта Костюк. Фото з відкритих джерел

Аванесян у другому колі турніру несподівано, перемогла 8 номер рейтингу WTA Марію Саккарі з Греції з рахунком 6:4, 6:4. Це була перша перемогою для росіянки над тенісисткою з топ-10. Марта Костюк провела складний матч із бельгійкою Елізою Мертенс (№28 WTA) у другому колі AO, але в підсумку зуміла перемогти з рахунком 5:7, 6:1, 7:6. Українка вже третій рік поспіль, коли вона досягає третього кола цього турніру.

Саме протистояння Костюк проти росіянки відбудеться 19 січня.

Більше спортивних новин

Читайте також, що на офіційному сайті УЄФА з’явився список найкращих бомбардирів європейських чемпіонатів. В цьому році вперше за довгий час в списку немає ні Кріштіану Роналду, ні Ліонеля Мессі, передають “Коментарі”.

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини